Ultimul dans: Gracie sau Michelle?!

Pe raft

Ultimul dans: Gracie sau Michelle?!

Soarele era de-acum sus pe cer si patrundea discret printre draperii. Baiatul inca dormea, iar fata statea tot pe canapea privindu-l. Langa pat ea observa si un caine ce dormea dus, la fel ca si stapanul sau. Michelle zambi.

Nu stia ca Bobby avea un caine, dar se gandi ca probabil asta era un alt lucru pe care nu i-l dezvaluise. In camera domnea o amorteala stranie ce fu insa intrerupta brusc de sunetul strident al telefonului. Toti tresarira, inclusiv cainele, care veni direct la Michelle. Fata insa nu avea ochi decat pentru Bobby si il privea fix, crezand ca avea sa tresara si el cand o va vedea. Speranta i se narui repede pentru ca isi aminti cuvintele dure ale ingerului. Acum era moarta, nimeni nu o mai putea vedea. Nimeni in afara de caine, care venise glont la ea si parea foarte fericit sa o vada.  

Bobby cauta in graba telefonul.

- Alo, da! Buna, Gracie! Dormeam, da… scuze!

Michelle il privi iscoditoare si izbucni in ras.

- Gracie, ce nume mai e si asta?

- Poti sa astepti un minut, sa inchid fereastra, vine un zgomot ciudat de afara.

Michelle zambi, uitand cat de nefericita fusese la aflarea misiunii ei.

- Se pare ca deranjez… poate va fi amuzant pana la final, cine stie!

Fata se ridica si incepu sa examineze apartamentul in timp ce, binenteles, asculta cu interes conversatia lui Bobby.

- Da, Gracie, chiar imi pare rau ca am plecat asa aseara… eram obosit si cam beat…

Michelle se amuza in continuare din cealalta camera:

- O, se pare ca avem o conversatie interesanta!

- Da, am avut o stare ciudata ieri intr-adevar, dar crede-ma ca nu conteaza si oricum nu vreau sa vorbesc despre asta… Nu, imi pare rau, am o durere de cap ingrozitoare, nu o sa trec pe la tine azi.

Se simtea in vocea baiatului ca nu intelege de ce conversatia dureaza atat si ca isi doreste foarte mult sa scape de fata de la telefon.

- Nu, Gracie, nu e asta, binenteles ca mi-a placut aseara… desi nu prea imi amintesc mare lucru!

Ultima parte fu rostita mai incet astfel incat doar Michelle il auzi.

- Ce nesimtit! Te joci cu toate fetele nu? Cum ai facut si cu Michelle…

Ultimele cuvinte ale fetei il afectara intr-o anumita masura si pe baiat, care continua sa vorbeasca la telefon cu prietena sa, Gracie.

- Binenteles ca te iubesc, Michelle!

In urmatorul moment atat Michelle, cat si Bobby se speriara de ceea ce tocmai spusese baiatul. Incerca insa sa salveze aparentele.

- Am spus Michelle?! Iarta-ma, Gracie. Nu stiu ce am avut, de fapt stiu… dar nu… nu am vrut sa spun asta… Alo, alo? Gracie?!

Michelle zambi trist si se aseza din nou pe canapea privindu-l pe Bobby.

- A inchis… se pare ca prezenta mea e totusi simtita aici.

Nu avu insa timp sa isi continue fraza ca baiatul se ridica din pat, se invarti un pic in camera ca si cum nu avea stare si ca si cum nici el nu itnelegea ce se petrece, apoi se aseza pe canapea langa Michelle. Aceasta se sperie un pic, avandu-l atat de aproape. Il privi cu atentie.

De-abia atunci ii observa tristetea apasatoare. Bobby nu era asa… asta isi amintea cu siguranta. Nici ea nu intelegea ce se petrece cu el. Linistea din camera fu iar intrerupta de telefon. Baiatul raspunse in graba crezand ca e Gracie.

- Hai, iubito, nu fi suparata… eram somnoros! Ah… Peter, tu erai? Nu, m-am certat cu Gracie… din vina mea… nu, nu o iubesc, ce ai? Doar ca nu as vrea sa se supere foarte tare pe mine, am nevoie de ea!

Michelle fu din nou dezgustata de vorbele lui si se duse in cealalta camera pentru a mai descoperi ceva nou. Dadu peste niste fotografii. Pe ele scria "Bobby si Maddy". Isi amintea intr-adevar ca baiatul avusese o alta prietena timp de 3 ani. Se gandi atunci ca acea Gracie era doar o aventura. Dragostea vietii lui era probabil Maddy.

Cineva ciocani la usa si atat Michelle, cat si Bobby se dusera sa deschida.

Forum Mayra: "Romanul online de la Mayra".

 

Citeste si: Capitolul 2

Capitolul 3

Capitolul 4

Capitolul 6feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou