Ultimul dans: barbatul misterios (capitolul 3)

Pe raft

Ultimul dans: barbatul misterios (capitolul 3)

- Destul! Am inteles! Altcineva a decis plecarea mea, dar vreau sa stiu de ce sunt inca aici? Nu ar trebui sa fiu in alt loc? Da, ai dreptate, dar stai jos. Iti voi explica si vom pleca in cateva momente. Afara era lumina, dar dintr-o data se innopta, barul se umplu cu oameni si incepu un cantec pe fundal.

- Stiu cantecul asta… cred ca imi placea… cred, scuze… continua!

- Ieri seara dupa plecarea ta am fost chemat. Mi-au spus ca nu esti nici pentru rai, nici pentru iad. Esti undeva intre…

- Poftim? Dupa ce ca am murit atat de tanara vor sa ma duca in iad? Sa-mi fie cu iertare, dar nu imi amintesc sa fi facut fapte atat de rele!


Ingerul zambi si spuse:

- Toti spun asta.

Michelle reactiona insa nervos.

- Iar tu trebuia sa ma aperi, tu esti ingerul meu! Chiar trebuie sa iti reamintesc asta tot timpul?

- Ia priveste acolo!

Intr-un colt al barului stateau un baiat si o fata. Radeau si pareau indragostiti. Fata era Michelle. Acum, la cativa ani de la acel moment privi cu tristete si nostalgie scena. Stia foarte bine cine era el si cum fusese atunci. Trecuse mult timp, iar ea se chinuise sa uite, pentru ca de fapt nu fusese nimic. Cel putin asa crezuse ea.

- De ce imi arati asta?

- Trebuie sa iti reamintesc eu acum ce s-a intamplat dupa cina?
- Nu-mi spune ca din cauza unei aventuri de o noapte Dumnezeu vrea sa ma trimita in iad. Ok, nu sunt chiar mandra de asta, dar daca vrei sa stii, lucrurile astea se intampla frecvent in lumea noastra. Cred ca va fi plin iadul peste cativa ani.

- Il stiai doar de o saptamana… dar nu asta…
- Si ce? Unii o fac dupa o ora!!! Putem pleca? Chiar nu vreau sa vad asta… Ok, am inteles, Dumnezeu vrea sa ma pedepseasca.
- Dar eu nu te judec!
- Nici nu ar trebui pentru ca nu eu am fost de vina, ci el… el e o persoana rea, el ar trebui sa fie pedepsit . Nu eu!
- Nu ar trebui sa-i invinovatim pe altii pentru ceea ce facem. El nu a spus foarte mult minciuni, dar tu erai atat de indragostita!
- Nu am fost indragostita, cred ca la capitolul asta nu prea ai fost prezent. Dar, binenteles, tu fiind barbat tii cu el…
- Vreau doar sa vezi adevarul. Dar acesta nu este motivul pentru care nu ai fost acceptata in rai!
- Nu? Atunci care e?
- Nu stiu. Poate ca nu au decis ce sa faca cu tine in continuare.
- Atunci de ce imi arati scena asta din viata mea?


Ingerul ii zambi si un alt clinchet de clopotei se auzi. Apoi ii facu un semn cu mana, ca si cum ar trebui sa mai astepte un pic pana sa afle raspunsul. In urmatorul moment poposira in urmatoarea destinatie.

O camera mica si intunecata cu draperiile trase de tot. Pe jos haine aruncate neglijent, iar in mijloc un pat mare dezordonat. In el dormea cineva. Michelle se apropie incet de parca i-ar fi fost frica de un deznodamant deja stiut. Obosit si trist dormea un baiat pe care il recunoscu imediat. Isi lua insa cateva secunde pentru a-l privi mai bine. Trecuse ceva timp… apoi se intoarse furioasa, cautandu-l cu privirea pe inger.

Va urma

Citeste si: Capitolul 1

Capitolul 2

Capitolul 4feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou