Top 5 carti erotice

Pe raft

Top 5 carti erotice

Daca doriti sa va bucurati de cea mai uluitoare experienta sexuala a vietii voastre, aceste carti va pot ajuta! Unii ar putea crede ca nu au nevoie de o carte care sa-i invete sa intretina raporturi sexuale. Desi este adevarat ca anumite aspecte ale actului sexual sunt innascute, cand e vorba despre sexul extatic, majoritatea oamenilor pot face o serie de ajustari.

1. “Sex. Cum sa faci sa fie si mai bine” de Sari Locker

Depasiti toate ihibitiile si prejudecatile legate de sex. Imbunatatiti imaginea pe care v-ati format-o despre corpul vostru pentru a va simti sexy. Aflati tot ce trebuie sa stiti despre compatibilitatea sexuala si despre legatura dintre sex si dragoste. Descoperiti pozitii sexuale extraordinare si modalitati uimitoare pentru a va seduce si satisface iubitul/iubita. Dobanditi orgasme mai intense si deveniti expert in tehnici sexuale. Aprindeti flacara pasiunii explorand noi cai de manifestare sexuala.

carti

Sex. Cum sa faci sa fie si mai bine

2. “Sex. Ghid complet pentru femei” de Susan Cain Bakos

Si tu poti face SEX asa cum iti doresti. O viata sexuala reusita, dincolo de stapanirea unor tehnici, este data de intelegerea corpului tau, din punct de vedere sexual, si a dorintelor tale. Cartea este un manual de utilizare pentru corpul tau in vederea obtinerii placerilor erotice. Autoarea te conduce intr-un tur al celor mai bune tehnici, necesare pentru a deveni o rafinata cunoscatoare in domeniu si a fi satisfacut din punct de vedere sexual.

carti erotice

Sex. Ghid complet pentru femei

3. “Hot Sex” de Tracey Cox

Spre deosebire de majoritatea manualelor de acest gen, Hot Sex nu se rezuma la generalitati, ci da toate detaliile, deopotriva in chestiunile simple, de baza, si in tehnicile avansate. Cu indrumari atat pentru ea, cat si pentru el. Capitolele cartii parcurg tot ce e de parcurs, de la prima masturbare si pierderea virginitatii pana la sexul numit de doamna Cox “exceptional”. Un ghid intr-adevar practic si complet. Si totusi, nu bogatia de informatii si sfaturi l-a facut celebru, ci stilul autoarei, pe care ne-o putem imagina ca pe o Carrie Bradshaw din lumea reala: combinatia inimitabila de sinceritate, toleranta si umor, care inlatura orice posibile reticente psihologice ale cititorului.

carti erotice

Hot Sexfeedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou