Poza de pe telefon

Pe raft

Poza de pe telefon

“Poza de pe telefon” este o proza scurta scrisa de o fana Mayra. O povestioara care prin putine cuvinte scoate esentialul in evidenta. Lectura placuta a acestei proze online!

Am venit azi de la lucru, pe la 6 jumate, obosita, flamanda… Deja chiar mi-am spus ca nu mai am nevoie de nimic decat de un ceai si poate de un masaj. De sex ma lipsesc… Si se trezeste desteptu de barbate-meu sa sune pe cineva si am vazut din greseala poza amantei lui pe telefon. Brusc am sarit in picioare, nu mi-a mai trebuit nici somn, nici mancare, m-am imbracat in doua secunde si i-am spus: "Uite ce e: n-ai niciun pic de decenta. Pe cuvant ca-mi pun si eu pe ecranul de la telefon cea mai mare pula pe care o gasesc! Ma duc la plimbare si pe care-l vad mai zdravan si mai bine il rog frumos: (deja mi-am planuit si un discurs)

"Uite ce e dom'le, te vad barbat bine si am si eu o problema: Idiotul de barbate-meu umbla cu poza amantei pe sub nasul meu, da-mi te rog voie sa ti-o pozez, ca asa cum te vad eu esti capabil bine! (Na! Sa indrazneasca careva sa ma refuze dupa ce-l laud atat.)

Am alergat putin pe mal, dar cred ca s-au epuizat barbatii bine facuti, ca n-am gasit niciunul, numai niste catei de soi si atat. Am sunat-o si pe fiica mea sa-i spun de belea, a spus ca la nevoie imi poate face si ea rost de o poza. In cel mai rau caz pot sa apelez la net…

Toate ca toate, alergand am reusit sa-i salvez proteza, in prima instanta m-am gandit sa i-o sparg… si mi-am facut si gimnastica de seara. La urma urmei m-am gandit ca poza fetei mie numai bine imi face, ca asa as putea face si maratonul… E atat de urata incat cum o vad, imi vine sa mai alerg 5 km si tot asa: iar mi-o arata cineva, iar fac 5 km…

Nici nu mai am nevoie de aerobic…
Nici de sex…
Nici de nimic…
 
Sunt cea mai cea!
 
Forum Mayra: "Povesti sau poezii online".


feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou