Ne vedem pe net!

Pe raft

Ne vedem pe net!

Daca toate prietenele tale sunt cuplate, te-ai saturat de intalniri aranjate, pana si cel din urma tip dragut de la birou si-a gasit o iubita, simti ca nu mai vrei sa continui si esti gata sa te dai batuta… E TIMPUL SA INTRI PE NET!

Fericirea poate fi la un click distanta. in zilele noastre, din ce in ce mai multe femei par hotarate sa-si gaseasca dragostea online. in acest ghid amuzant, Leslie Oren, publicist de top la Hollywood, ne dezvaluie o groaza de tricks-uri pentru a ne crea o imagine, un profil, a naviga cu succes pe www si a ne gasi perechea, precum si multe-multe tips-uri pentru a straluci ca un star.

„Pune in practica sfaturile din acest ghid, si dragostea o sa-ti iasa in cale chiar azi.“ (www.match.com)

„Leslie Oren te sfatuieste sa lasi timiditatea la o parte, sa-ti iei inima-n dinti si sa intri pe net, cel mai sic loc de intalnire in zilele noastre!“ (The Hollywood Reporter)

Leslie Oren este unul dintre publicistii de top de la Hollywood, omul din spatele atator nume cele¬bre, care-si datoreaza imaginea in mass-media apti¬tu¬di¬nilor ei. Dupa ce a fost o vreme sefa departamentului de publicitate de la Warner Bros’. Telepictures Pro¬ductions, unde a lansat serialul distins cu Premiul Emmy Ellen DeGeneris Show si a supervizat pro¬ductii arhicunoscute precum The Bachelor, autoarea se muta la Fox Television Studios, unde ocupa postul de senior vice president al aceluiasi departament. Aici se ocupa de promovarea unor seriale si emisi¬uni celebre atat in America, cat si peste Ocean, cum ar fi The Shield, The Riches, Burn Notice, Saving Grace, Girls Next Door.

Ne vedem pe net! Ghidul unei publiciste de la Hollywood pentru reusita intal¬nirilor online (Fine, I’ll Go Online! The Holly¬wood Publicist’s Guide to Successful Internet Dating, 2007) este prima ei carte, care s-a bucurat de mare succes inca de la aparitie. Leslie Oren locuieste in Los Angeles.

Ghidul unei publiciste de la Hollywood pentru reusita intalnirilor online

de Leslie Oren
Editura Humanitas Fiction
Colectia „Cocktail“
Tarducere din engleza de Ana Dragomirescu
Pret: 22 leifeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou