Legea atractiei de Esther si Jerry Hicks

Pe raft

Legea atractiei de Esther si Jerry Hicks

S-au facut multe referiri la Legea Atractiei, s-au facut chiar filme/documentare despre acest subiect despre cum, prin gandurile noastre, ne cream in permanent realitatea in care traim. S-au scris multe carti despre faptul ca noi atragem in viata noastra oameni, intamplari si circumstante pentru ca gandurile noastre sa devina realitate.

S-a facut apel in multe lucrari la liberul arbitru pe care il avem in a alege la ce sa ne gandim.

Si… desi s-au facut multe astfel de referiri la Legea Atractiei, de catre unii dintre cei mai mari invatatori din istorie, parca niciodata pana acum nu a fost explicata in termeni atat de clari si practici, ca in acest best-seller al autorilor Ester & Jerry Hicks, aparut la Editura Prestige.

Este o carte care readuce speranta si fericirea in viata ta, este o carte care te invata cum sa ai, sa fii si sa faci, plina de bucurie, tot ceea ce iti doresti.

Suntem aici pentru a-ti oferi acele informatii care te ajuta sa-ti creezi placut si rapid propria realitate si, astfel, sa ne bucuram impreuna de viata pe care vrem cu adevarat sa o traim.  

Editura Prestigefeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou