Ghidul femeii ocupate

Pe raft

Ghidul femeii ocupate

Numeroase femei se zbat sa faca fata unui program supraincarcat si seara de seara cad epuizate, fara a nutri insa sentimentul ca au de ce se bucura.

Serviciul, treburile casnice, obligatiile de tot felul nu mai lasa loc de regula satisfacerii unor mici placeri individuale, iar acestea sunt amanate intotdeauna pentru "atunci cand voi avea mai mult timp".

Dar oare se va intampla vreodata ca timpul sa ne prisoseasca? Fiecare zi, de numai 24 de ore in cazul oricui, este folosita indeosebi pentru onorarea indatoririlor, nu pentru interese personale carora am dori cu adevarat sa le acordam atentie.

In Ghidul femeii ocupate, Mary Hartley analizeaza cauzele si impactul neutilizarii eficiente a timpului. Ea le arata femeilor cum sa-si chiverniseasca fiecare minut disponibil si cum sa faca fata presiunilor si cerintelor vietii agitate din ziua de azi, permitandu-si totodata cate un ragaz pentru ele si pentru obiectivele lor.

Subiectele tratate includ, printre altele:

• Planificarea modului de utilizare a timpului
• Impartirea sarcinilor
• Evitarea amanarilor
• Strategii si sfaturi pentru diferite tipuri de personalitate
• Trei reguli de aur pentru a dispune de mai mult timp

Timpul este un dar de pret si el ne poate ajuta sa traim asa cum dorim. Citind cartea de fata veti invata sa-l utilizati astfel incat sa va vedeti visele implinite.

Sursa: Humanitas.rofeedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou