1001 miracole pentru infrumusetare

Pe raft

1001 miracole pentru infrumusetare

Cuprinzand remedii pentru problemele de frumusete, dar si sfaturi multiple, de la aplicarea machiajului pana la ingrijirea pielii si tratamentele anti-imbatranire, 1001 miracole pentru infrumusetare ofera metode simple, concise de imbunatatire si intretinere a tonusului si a unei infatisari cat mai naturale.

Incluzand indicii utile pentru unele aspecte nevralgice legate de frumusetea feminina, precum pensarea sprancenelor, tratarea acneei si modul de a face ca parul rar sa para cat mai des, cartea dezvaluie cele mai bune tehnici care te ajuta sa arati minunat intr-un rastimp destul de scurt.
 
Chiar daca ai obiceiul de a-ti roade unghiile, chiar daca ai parul vraiste sau ai dezvoltat o adevarata fobie fata de exercitiile fizice, aceste idei inedite te vor ajuta sa te orientezi in directia potrivita pentru a arata cat poti de bine cu un minimum de efort.
 
Cele 1001 sfaturi de ingrijire din cap pana in picioare isi propun sa solutioneze rapid toate problemele de frumusete.
 
Adanceste-te in carte ori de cate ori treci printr-o criza de frumusete – de la repararea unei unghii rupte pana la revitalizarea stralucirii pielii.
 
Conceputa special pentru o serie de probleme cu care se confrunta femeile in incercarea lor de a arata foarte bine, cartea dezvaluie secretele specifice stilistilor de top si profesionistilor saloanelor de infrumusetare.
 
Esme Floyd, autoare freelancer specializata in probleme de infrumusetare si sanatate, colaboreaza la multe publicatii de prestigiu din Marea Britanie, printre care Men’s Health, Sunday Times Style si Attitude. A contribuit si la realizarea unor documentare televizate pentru Channel 4, Discovery si BBC.

Carte disponibila la Meteor Press .



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou