Piratii din Caraibe IV

Pe ecran

Piratii din Caraibe IV

Johnny Depp a afirmat faptul ca a avut sentimentul ca le datoreaza fanilor un al patrulea film “Piratii din Caraibe”.

Johnny Depp a simtit ca le datoreaza fanilor un al patrulea film in seria “Piratii din Caraibe”, din cauza precedentelor doua filme din franciza, ale caror intrigi au avut un nivel de complexitate mult prea mare.

La al doilea si al treilea film din serie au avut parte de recenzii aspre din partea criticilor, insa actorul american, interpretul personajului Jack Sparrow, considera ca cel de-al patrulea film din franciza, intitulat “Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”, nu va dezamagi.

“Le datoram oamenilor acest al patrulea film. Al doilea si al treilea film din serie au devenit prea complicate. Multi oameni au mers sa le vada de doua sau trei ori ca sa inteleaga povestea. Al patrulea film insa va fi mai apropiat de primul film, centrat pe personaje, pe subiect. Este proaspat si contine mai putina matematica”, a declarat Johnny Depp.

Desi Gore Verbinski, regizorul primelor trei pelicule din seria “Piratii din Caraibe” nu a mai fost implicat in productia celui de-al patrulea film din aceasta franciza, Johnny Depp a marturisit ca a colaborat foarte bine cu regizorul Rob Marshall – cunoscut mai ales pentru musicalurile “Chicago” si “Nine”.

Actorul american a declarat pentru revista Empire ca Rob Marshall este un cineast atent la tot ce se intampla pe platou, iar daca cineva exagereaza, simte imediat acest lucru si il corecteaza pe loc.

Filmul “Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides”, in care joaca si Penelope Cruz, este regizat de Rob Marshall si realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio si Ted Elliot, fiind produs de Jerry Bruckheimer. Studiourile Disney intentioneaza sa lanseze acest film pe marile ecrane pe 20 mai 2011.

Primele trei filme ale francizei “Piratii din Caraibe” au generat incasari de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Sursa: mediafaxfeedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou