James Bond – lider in box office

Pe ecran

James Bond – lider  in box office

Filmul “Quantum of Solace: Partea lui de consolare”, o productie a studiourilor Metro-Goldwyn-Mayer, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, in prima saptamana de la lansarea pe marile ecrane, dupa ce a obtinut incasari de 70,4 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

In "Quantum of Solace: Partea lui de consolare", turnat in Panama, Italia, Austria si in studiourile londoneze Pinewood, James Bond – Daniel Craig – este urmarit de un grup de traficanti de droguri periculosi, care doresc sa il elimine.
 
Bond strabate Europa si America de Sud pentru a afla de ce femeia pe care a iubit-o l-a tradat inainte sa moara. in acelasi timp, el lupta ca teroristul Dominic Greene sa nu instaleze la putere in Bolivia un fost general asasin, in schimbul unor terenuri bogate in resurse naturale.
 
Filmul de animatie "Madagascar 2", o productie a studiourilor DreamWorks Animation, a coborat pe al doilea loc in box office-ul nord-american, in a doua saptamana de la lansarea pe marile ecrane, dupa ce a obtinut incasari de 36,13 milioane de dolari.
 
Filmul prezinta aventurile leului Alex, zebrei Marty, hipopotamului Gloria, girafei Melman si ale prietenilor lor lemurieni, care reusesc sa evadeze de pe insula pe care esuasera si, in loc sa se indrepte spre Statele Unite, ajung in Africa, unde fac cunostinta cu familia leului Alex.
 
Pe pozitia a treia in box office-ul nord-american s-a situat comedia "Role Models", care a obtinut incasari de 11,71 milioane de dolari, in a doua saptamana de la lansare.
 
Filmul prezinta aventurile lui Danny si Wheeler, doi agenti de vanzari burlaci, trecuti de 30 de ani, care au un comportament salbatic si rebel.
 
Filmul "Liceul muzical: Anul absolvirii " s-a situat pe al patrulea loc in clasament, dupa ce a obtinut incasari de 5,87 milioane de dolari.
 
Filmul prezinta problemele cu care se confrunta niste tineri din ultimul an de liceu. Personajele principale, Troy (Zac Efron) si Gabriella (Vanessa Hudgens), care vor merge in curand la facultate, au decis sa puna in scena, impreuna cu prietenii lor, un musical care sa le descrie experientele, sperantele, dar si temerile in ceea ce priveste viitorul.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou