Initiere in channelling

Pe raft

Initiere in channelling

Conceptul de ”spiritism” ne evoca in memorie o serie de practici deloc ortodoxe, despre care nu prea stim ce sa credem.

Poate ca este numai o joaca pentru adulti, fascinati de misterele de dincolo, poate ca este o farsa mai mult sau mai putin reusita menita sa ne excrocheze, poate ca totusi, este ceva acolo, un fenomen, o practica, ceva ce ne poate ajuta sa ne imbunatatim viata, fara a cadea in ridicolul filmelor de groaza de categorie B.

Daca inlocuim termenul ”spiritism” – prea putin fundamentat stiintific si cu usoare valente peiorative – cu cel de ”channelling” – atunci depasim sfera paranormalului si intram pe tarâmul unei adevarate scoli de gândire si dezvoltare personala. Si care este totusi diferenta? Spiritismul insista pe ideea de invocare a celor plecati dintre noi, in timp ce channeling-ul se refera mai mult la propria noastra persoana si la modurile in care, practicând aceasta tehnica, vom putea nu numai sa intram in contact cu entitati imateriale, dar putem sa accedem la propria spiritualitate, astfel incât sa putem sa influentam pozitiv viata noastra si a celorlalti.

Cartea lui Vitaliano Bilotta – Initiere in chanelling – pune accent exact pe aceasta forma de dezvoltare personala si spiritual, descriind channeling-ul mai mult ca pe un mijloc, si nu ca pe un scop. Introducând in prima parte a cartii un capitol ce defineste, descrie si analizeaza channeling-ul, de la formele sale incipiente si pâna in prezent, autorul ne face clar de la bun inceput faptul ca acest procedeu are o indelungata istorie, care se confunda aproape cu negura genezei omului, si, indiferent de cultura sau epoca, oamenii l-au practicat pentru a se apropia mai mult de spiritualitatea universala. initiere in channelling

De asemenea, cartea ne introduce o serie de aspecte ce isi regasesc originile in filozofie si psihologie, punând accent pe recunoasterea realitatii concrete si a realitatii de dincolo de noi, acolo unde vrem sa patrundem de fapt cu adevarat. Capitolele ce trateaza eul persoanei, exteriorul acesteia, cu toti factorii sai, sondarea profunzimilor psihicului si fizicului propriu, au darul de a ne arata ca channeling-ul nu este numai o practica din sfera paranormalului, ci poate devein un mod de viata. Elementele dezbatute in carte, de la aura personala, pâna la tehnicile meditatiei si largirea ariei perceptiei, sunt regasite in numeroase practici, mai ales de factura orientala, dar si occidental-moderna, larg puse in practica de acei oameni care au inteles ca imersia in propria spiritualitate si intelegerea spiritualitatii celorlalti au menirea de a ne creste calitatea vietii.

Initierea in channelling nu echivaleaza cu un manual de reinviere a mortilor, departe de asta. Este mai degraba o invitatie la calatorie in lumea de dincolo de aparente, o provocare de a da la o parte valul realitatii obisnuite si de a ne conecta la universul imaterial. Lucrarea se adreseaza celor care simt ca pot si vor mai mult, care sunt atrasi de posibilitatea de a accede la un plan spiritual superior si care doresc ca prin ceea ce invata, sa poata produce schimbari pozitive in vietile lor si a celor din jur.

Autor: Andreea Sterea

www.nemira.rofeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou