DaKINO 2007

Pe ecran

DaKINO 2007

Fundatia DaKINO va organiza cea de-a XVII-a editie a Festivalului International de Film DaKINO, in perioada 20-24 noiembrie 2007, la Bucuresti. Structura Festivalului nu difera de cea din anii trecuti. In competitie vom avea scurtmetraje de fictiune (animatia inclusa) si documentar.

De asemenea, nu vor lipsi programele paralele. In cadrul acestora vor rula filme destinate publicului larg, pelicule premiate cu distinctii importante la alte Festivaluri de renume, precum si alte momente speciale pregatite de organizatori.
 
Preselectia filmelor este in curs de desfasurare, cea care va face aceasta prima selectie fiind celebrul critic de film Irina-Margareta NISTOR. Data limita la care filmele au fost acceptate pentru a putea fi inscrise in preselectie a fost de 8 Octombrie.
 
In Festival au fost acceptate numeroase filme, ce provin de la cunoscute case de productie din toata lumea si de la scoli de film celebre.
 
La start s-au aliniat 298 de filme la sectiunea scurtmetraj fictiune si 83 filme la sectiunea documentar. Acestea provin din 45 de tari din toate colturile lumii : SUA, Canada, Africa de Sud, Australia, Brazilia, Chile, Singapore, Portugalia, Irlanda, Mexic, Maroc etc.
 
Romania este foarte bine reprezentata si in acest an, preselectia numarand 37 de filme romanesti: 26 la sectiunea scurtmetraj fictiune si 11 la documentar.
 
Festivalul International de Film DaKINO este cel mai indelungat si consecvent eveniment dedicat in exclusivitate cinematografiei. A fost si este o rampa de lansare pentru noua generatie de cineasti romani. De-a lungul timpului s-au afirmat nume ca: Tudor GIURGIU, Cristian MUNGIU, Cristian NEMESCU, Alexandru SOLOMON, Hanno HOEFER si multi altii.

 



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou