Expozitia Leonardo Da Vinci

In rama

Expozitia Leonardo Da Vinci

Expozitia „Leonardo Da Vinci – Inventiile unui geniu”, ce cuprinde 50 de reproduceri ale masinilor inventate, proiectate si concepute de artistul renascentist, va fi deschisa in perioada 1 octombrie 2008 – 31 ianuarie 2009, la Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”, informeaza mediafax.

Expozitia reprezinta o calatorie in timp, mai precis cu 500 de ani in urma, cand una dintre cele mai luminate minti ale omenirii dezlega mistere si concepea inventii de necrezut nu doar pentru acea vreme, ci chiar si pentru zilele noastre.

Expozitia „Leonardo Da Vinci – Inventiile unui geniu”, prezentata in premiera in Romania, face parte dintr-un circuit international, fiind prezentata in 60 de tari din Europa, Asia si America de Nord, avand in total peste 20 de milioane de vizitatori.

Evenimentul cuprinde 50 de reproduceri ale inventiilor proiectate in urma cu 500 de ani de Leonardo Da Vinci, grupate in 5 categorii: masini de razboi, masini hidraulice, masini pentru zbor, masini pentru constructii si masini pentru manufacturare. Modelele, realizate din lemn, reproduc fidel schitele si proiectele originale datand de peste 500 de ani, acestea nefiind realizate in timpul vietii inventatorului. Evenimentul a fost inscris de Comisia Europeana in Anul European al Dialogului Intercultural 2008 si in Anul Inovatiei 2009.

Expozitia va fi deschisa in foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” pana pe 31 ianuarie 2009. Pretul unui bilet intreg este de 20 de lei. Studentii beneficiaza de o reducere de 50 %.

„Leonardo Da Vinci – Inventiile unui geniu” a fost adusa la Bucuresti de Asociatia Future Networks si Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, sub patronajul Primariei Municipiului Bucuresti.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou