Curs de fotografie (creativitate, arta si socializare)

In rama

Curs de fotografie (creativitate, arta si socializare)

Tuturor ni se face dor de vremurile de liceu, cand pauzele dintre ore se lasau mult asteptate. Pauze folosite pentru a iesi in curte la un “fum”, la o cafea in pahar de plastic, ceva de mancat sau la jucat frunza. Ni se face dor chiar si de chiuluri, de note, de emotia pre-examen si de mustratul in timpul orei ca sa facem liniste.

Pentru toate astea si chiar mai mult, “RGB Photography” vine cu o alternativa moderna de a petrece timpul liber… scolareste. Fotografia este un hobby cunoscut in ultima vreme, asta pentru ca vine cu multe lucruri frumoase, mici opere de arta la fiecare colt – daca stim cand sa facem binecunoscutul “click”.

3 anisori

Desi cursul de fotografie “RGB Photography” nu are inca varsta liceului, implinind anul acesta 3 ani, are foarte multe de oferit. Pornind de la cursurile de incepatori, le poti parcurge apoi pe cele individuale, urmand cele de creativitate in fotografie, pentru a ajunge la cele de avansati intr-un final. Ca prim pas, cursul de incepatori se desfasoara de 2 ori pe saptamana, pe parcursul a 3 luni incepand cu 16 Septembrie 2010.  

Sfaturi vs. Socializare

Cursul este mai mult decat unul de fotografie, este vorba de o cunoastere detaliata atat despre diferite feluri de arta, cat si intre oamenii prezenti. Implica multe joculete de creativitate, dar si de socializare intre membrii grupei – care de obicei nu depaseste 15 persoane. Numar perfect pentru a va cunoaste intre voi si a se forma prietenii care vor dura si dupa “absolvire”. Se mai analizeaza opere cunoscute, dar se primesc si sfaturi pe baza propriilor fotografii pentru a putea evolua invatand.

Bonus

Vor exista deplasari cu grupul atat in Bucuresti, cat si in alte orase, daca se doreste; vor fi teme pentru acasa, de obicei cate 2, iar dupa terminarea celor 3 luni se va da un examen. Acesta este scris, plus prezentarea unui portofoliu cu poze. Examen care odata luat iti ofera o diploma de la Ministerul Muncii cu profesia de “Fotograf”.

Se invata cate putin si despre istoria artei, vor exista si doua prezentari individuale, insa ceea ce conteaza este ca nici nu o sa-ti dai seama cand s-au scurs cele 3 luni. Sunatul pentru a te scuza ca nu poti ajunge si dupa cel pentru a face rost de cursul acelei zile fac sa merite reintoarcerea adolescentina.

Pentru mai multe detalii – http://www.rgbfotocurs.ro/ 

Foto: Andreea Bujarfeedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou