Vrei sa participi la noua lansare R.E.M?

In casti

Vrei sa participi la noua lansare R.E.M?

Nimic mai simplu! Nu trebuie decat sa iti faci un cont in reteaua sociala ILike sau in orice retea care utilizeaza aceasta aplicatie. Iar incepand de pe data de 24 martie (adica cu o saptamana inainte de lansarea in carne, oase si CD din SUA), poti descarca materialul discografic si bonusul constand intr-un videoclip exclusiv.

R.E.M. este prima trupa care alege o astfel de metoda de relationare cu fanii sai, intr-un efort constant de a interactiona cat mai bine cu acestia. Membrii trupei au lansat recent si un "site-fabrica" de videoclipuri. Aici se pot viziona materiale video neprelucrate cu ajutorul carora vizitatorii pot compune un videoclip pentru primul single al albumului, "Supernatural Superserious".

Intr-o lume a vitezei… de download, R.E.M. dovedeste ca se numara printre acele trupe care reusesc sa tina pasul cu timpurile si sa continue sa ne atraga atentia.

"Accelerate", cel de-al 14-lea LP de studio al trupei americane, se vrea a fi o continuare a celui mai recent material discografic, "Around the Sun", lansat în 2004.

Noul album va cuprinde piese precum "Until The Day Is Done", "Living Well Is The Best Revenge", "Mr Richards'" "Staring Down The Barrel Of Middle Distance" si "'I'm Gonna DJ".

Pe Facebook deja te poti casatori online, pe ILike poti asista la lansarea ultimul album al trupei preferate… se pare ca din ce in ce mai putine activitati ne mai dezlipesc de tastatura… 


feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou