Cele mai hot Festivaluri de muzica

In casti

Cele mai hot Festivaluri de muzica

Daca te-ai saturat sa tot astepti ca trupa ta favorita sa vina in Romania, eu zic sa faci o mica excursie fie pe la vecinii nostrii sarbi sau unguri, fie pe tinuturi mai indepartate ca Japonia sau Chicago. Iata o lista cu cele mai hot festivaluri de muzica din acest an:

The Secret Garden Party (26-29 iulie 2007)

Undeva langa Huntingdon (la 70 de mile de Londra) in natura, cam 6000 de oameni se aduna sa petreaca in mijlocul naturii in cadrul unui festival al relaxarii. Participantii beneficiaza de masaj, relaxare, spa-uri si workshop-uri de dans.

Fuji rock – Japonia (27-29 iulie 2007)

Anul acesta la Fuji rock vor concerta trupe ca: Beastie Boys, The Chemical Brothers, Cure, Muse si Groove Armada. Se anunta un festival incendiar!

Lollapalooza – USA (3-5 august 2007)

Grant Park (Chicago) isi deschide portile pentru Pearl Jam, Daft Punk, Muse, The Roost si nu in ultimul rand pentru Amy Winehouse. Festivalul are o mica asemanare cu Woodstock-ul, dar nu te astepta sa gasesti hippioti sau generatii flower power!

Sziget – Ungaria (8-15 august 2007)

Cunoscut si ca "Festivalul de pe insula", Szigetul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Numarul participantilor se ridica in fiecare an la 400.000!!! Daca ai ratat-o pe Pink la Bestival mai ai o sansa aici.

Creamfields (25 august 2007)

In Daresbury (UK) are loc un festival foarte interesant, cu dans sub cerul instelat, muzica dance si foarte multa distractie. Anul acesta vor canta nume celebre precum Chemical Brothers, Groove Armada, Kelis, Mark Ronson (Live) si Carl Cox.

Rhythm and vines – Noua Zeelanda (31 decembrie 2007-1 ianuarie 2008)

Daca nu te-ai gandit ce ai putea face de Anul Nou, atunci poti sa iei si festivalul "Rhythm and Vines" in considerare. Este un festival de muzica dance, hip-hop si reggae.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou