Concurs cu 25 de premii oferite de Clinica Gynera

Concursuri

Concurs cu 25 de premii oferite de Clinica Gynera

Infertilitatea este o problema tot mai intalnita la cuplurile moderne, ca urmare a stresului, a alimentatiei nesanatoase, a poluarii si stilului de viata epuizant, dar mai ales a ignorantei si a lipsei simptomelor in timp real.

 

De aceea, ne alaturam campaniei de informare „Infertilitatea doare” initiata de Clinica Gynera si va invitam sa participati la concursul pe care il organizam impreuna din dorinta de a convinge cat mai multi tineri sa faca alegerile optime, sa invete sa previna problema infertilitatii si sa nu-si compromita sansele de a avea o familie.


Puteti castiga unul dintre cele 25 de premii oferite de Clinica Gynera: 20 consultatii ginecologice si 5 teste de fertilitate, ambele gratuite.

De asemenea, nu uitati ca prin continuarea programului Fertility Friday Clinica Gynera va oferi si in acest an, in fiecare zi de vineri, o reducere de 50% la testele de fertilitate pentru femei si barbati.

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs?

- Inscrieti-va  la concurs lasand comentariul  „Particip” si tag Clinicii Gynera si/sau Fertility Friday, in functie de ce premiu va doriti sa castigati. Puteti lasa comentariul atat mai jos, in articol, cat si pe pagina Mayra de Facebook, la postarea care anunta concursul.

Daca alegeti o consultatie ginecologica – dati tag Clinicii Gynera, iar daca doriti un test de fertilitate – tag paginii Fertility Friday, Pentru a intra in extragere de doua ori, puteti da tag ambelor pagini. (tag = scrieti semnul @ si apoi tastati Clinica Gynera si/sau Fertility Friday)

- Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida, trebuie sa fiti fanii paginilor Clinica Gynera, Fertility Friday si Mayra.

-  Cu ajutorul random.org, se vor alege 25 de castigatori din cei care au indeplinit toate conditiile de concurs

Perioda desfasurare concurs: 18.06.2014 – 18.07.2014 (ora 00:00)

 

Clinica Gynera, lider in domeniul medicinei reproductive in Romania, dar si al pietei private de fertilizare in vitro din tara, este una dintre cele mai performante clinici de fertilitate din Europa si totodata primul si singurul centru medical din tara specializat in intregime si dedicat domeniului fertilitatii si reproducerii asistate. Totodata, Gynera este si cea mai premiata clinica de fertilitate din Romania, cu 2 premii acordate in 2012 si 2013 de Camera de Comert si Industrie a Romaniei (Premiul National si primul loc in Topul Firmelor din Romania, la categoria servicii de asistenta medicala), premiile acordate dr. Laura Dracea de catre IBC Cambridge, UK si revista „Business Women” si mai nou, trofeul Business Initiative Directions, categoria Gold, la New York.

UPDATE: Pentru ca numarul minim de participanti nu a fost atins, concursul se va reorganiza la o alta data.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou