Violul sau sexul impotriva vointei ei

Tips and tricks

Violul sau sexul impotriva vointei ei

Orice femeie este mai vulnerabila din punct de vedere sexual in comparatie cu un barbat. Femeia singura este cea mai vulnerabila dintre toate. Pentru o femeie casatorita, un telefon obscen este ceva suparator. Pentru o femeie necasatorita, poate insemna o saptamana de nopti nedormite.

Majoritatea coplesitoare a infractiunilor sexuale (viol) impotriva femeilor implica victime necasatorite, vaduve sau divortate.

Raport sexual fara consimtamantul ei = viol

Majoritatea femeilor care sunt fortate sa intretina relatii sexuale impotriva vointei lor sunt constranse de barbati pe care ii cunosc. Cele mai multe experiente sexuale nedorite rezulta dintr-o neintelegere a dorintelor unei femei de catre barbat si din interpretarea eronata a intentiilor barbatului de catre femei.

Daca o femeie se asteapta sa faca o plimbare cu masina spre lac, sa priveasca luna si, poate, sa negocieze cateva sarutari, iar insotitorul ei (sunt la a doua lor intalnire) crede ca ea cauta un loc romantic unde sa mearga pana la capat, tragedia potentiala este aproape sa se dezlantuie.

Prima regula este ca o femeie sa-l lase pe insotitorul ei sa stie exact ce asteapta de la el si cat de departe este dispusa sa lase lucrurile sa se desfasoare. Inainte sa poate face asta, este necesar ca ea insasi sa stie care vor fi limitele in acea ocazie.

Cu prieteni vechi, spontaneitatea sexului este interesanta. Cu prietenii noi, daca lucrurile devin prea spontane, situatia este cunoscuta drept “cunoastere carnala fara consimtamant”. Desigur, “nu fiecare caz de viol este un viol”, sustine David Reuben in “Orice femeie poate!”.

Exista si acel lucru care este violul retroactiv. Regretele din dimineata de dupa, vina de “a fi mers prea departe”, teama de a fi ramas insarcinata si alte tipuri de ganduri, rezultate in urma unei mature chibzuinte, aduc cu sine acuzatii care nu corespund intocmai realitatii.

Faptul evident este ca fiecare raport sexual obisnuit necesita cooperarea activa a femeii. Nicio femeie nu poate fi violata fara un grad minim de cooperare – dorit sau fortat. Violatorii se prevaleaza de avantajul cunoasterii acestui lucru, inspaimantandu-si victima, pentru ca ea sa se supuna dorintelor lor.

Un ofiter de politie veteran, care a investigat mii de infractiuni sexuale a dat urmatorul sfat: “Majoritatea femeilor nu cunosc acest fapt, dar ele pot anihila un atacator in cel putin 90% din cazuri, fara a se pune aproape deloc in pericol. Tot ceea ce au de facut este sa dea impresia ca ar coopera pana cand el se expune. Daca femeia ia apoi testiculele in mana stanga si le loveste cat poate cu pumnul drept – o data sau de doua ori – el isi va pierde tot interesul pentru sex. Ea trebuie sa paraseasca locul, sa cheme politia, iar noi vom fi fericiti sa ducem subiectul la spital.”

Invata sa nu fii victima unui viol sau a violentei barbatilor!feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou