Tu ce zone erogene ai?

Tips and tricks

Tu ce zone erogene ai?

Va amintiti cand se faceau reportaje pe strada imediat dupa Revolutie si se puneau intrebari mai mult sau mai putin incomode legate de sex? Eu imi amintesc de intrebarea celebra: “care sunt zonele erogene?” si de raspunsurile romanilor, care chiar daca nu cunosteau termenul.

5. Abdomenul

Ca si in cazul partii de sus a coapselor, pielea abdomenului, si mai ales cea din partea de jos a abdomenului (la nivelul uterului), este foarte receptiva la toate formele de mangaieri si atingeri senzuale, la anumite femei.

6. Fesele

Atunci cand sunt rotunde, mari si fermecatoare, ele sunt in principal un organ al „chemarii” erotice (in cazul ambelor sexe, dar aceasta este valabil mai mult la femei, fara indoiala).

7. Coapsele

Mangaierile foarte incitante realizate la nivelul fetei interioare a coapselor, corespund unui adevarat semnal sexual „bomba”, care este cu atat mai excitant cu cat urcam mai sus catre bazin.

8. Sanii

Puterea erogena a sanilor este atat de mare incat poate conduce, daca nu la orgasm (in cazul femeilor extrem de senzuale), cel putin pe pragul acestuia (mai ales prin intermediul suptului mameloanelor erecte de catre iubit) in cazul multora dintre femei.

9. Perineul

Ca si in cazul barbatilor, mangaierile intense si persistente la acest nivel sunt extrem de eficiente erotic si tocmai de aceea ele joaca adeseori un rol major.

10. Clitorisul

Stimularea manuala directa a glandului clitoridian, care este extrem de sensibil, risca sa devina destul de dureroasa, si de aceea unele femei prefera sa le fie mangaiata aceasta zona numai cu buzele si cu limba.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou