Transforma-l in amantul perfect

Tips and tricks

Transforma-l in amantul perfect

Nu ai nevoie de o intrega echipa pentru a-ti trasforma iubitul intr-un amant desavarsit. Nu ai nevoie decat de el, de sex din belsug si cateva sfaturi hot de la Mayra. Nu puteam sa te lasam fara un curs intensiv pentru “educarea” iubitului tau, nu?

Lectia nr. 3 – Sfaturi de la experti

Gaseste un film porno cu suficiente scene de preludiu sau lucruri pe care ai vrea sa le incerci. Urmariti filmul impreuna si cand ajungeti la partile "interesante", spune ceva in genul "sunt sigura ca tipa se simte excelent" sau "ce as vrea si eu sa incerc asta"!

Poti sa folosesti si trucul cu materialele lasate la intamplare, pe care el le va citi. Ai grija sa fie lucruri extrem de interesante!

Lectia nr. 4 – Instructiuni de folosire

Cere-i sa iti indeplineasca o fantezie – jocul de-a profesoara si elevul sau stapana si sclavul. In timp ce devii dominatoarea perfecta ai grija sa ii dai instructiuni care se vor dovedi utile si dupa ce terminati jocul.

Dupa ce vede rezultatele va fi dispus sa incorporeze lectia primita in tehnica lui obisnuita.

Lectia nr. 5 – Educarea simturilor

Organizeaza o seara romantica, pune muzica in surdina, aprinde lumari parfumate si ofera-i un masaj erotic cu uleuri aromatice si senzatii tari (cuburi de gheata, ceara topita, etc.)

O sa observi ca dupa ce experimenteaza astfel de senzatii va fi incantat sa repete operatiunea.

Lectia nr. 6 – Discursuri sexuale

Majoritatea barbatilor prefera limbajul deocheat in asternuturi, asa ca nu te sfii in ai dai sfaturi folosind un limbaj pe care nu l-ai alege in alte situatii.

Cu toate acestea ai grija sa nu exagerezi cu critica, indiferent de limbaj ego-ul sau s-ar putea sa nu primeasca foarte bine lovitura.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou