Stop – Start ejaculare!

Tips and tricks

Stop – Start ejaculare!

Exista mai multe tehnici ajutatoare de prevenire a ejacularii precoce, iar acestea trebuie folosite in conjunctie cu examinarea cauzei problemei. Intelegerea adevaratului motiv aduce de cele mai multe ori rezolvarea de la sine a problemei.

Linda Sonntag in “Tehnici sexuale esentiale” prezinta cateva exercitii de mentinere cat mai mult posibil sub punctual in care ejacularea pare inevitabila:

Pentru barbatii care nu au o partenera:

Masturbeaza-te cu mana uscata. Evita fanteziile, concentrandu-te in schimb asupra senzatiilor din penis. Lasa placerea sa se acumuleze, dar opreste-te imediat ce simti ca esti gata sa-ti pierzi controlul.

Relaxeaza-te o vreme, mentinandu-ti mintea libera de fantezii, pana cand pericolul ejacularii va fi trecut, dupa care incepe din nou. Respectand acelasi stereotip, tinteste sa continui sa te opresti si sa o iei de la capat timp de 15 minute, fara orgasm. S-ar putea sa nu-ti reuseasca de la prima incercare, dar continua sa incerci.

Etapa a doua: implica masturbarea cu un gel lubrifiant pentru sporirea senzatiilor si pentru a face mai dificila intarzierea.

Etapa a treia: de acum vei fi dobandit un grad de control destul de mare. In aceasta etapa trebuie sa te masturbezi cu mana uscata timp de 15 minute inainte sa ejaculezi. Mentineti cooncentrarea asupra penisului, fara sa fantazezi. Cand simti ca devii periculos de excitat, nu te opri, ci schimba ritmul sau modifica-ti frecarea in asa fel incat presiunea ejacularii sa scada.

Pentru barbatii care au partenera:

Acum e nevoie de contributia partenerei. Stai intins pe spate si pune-o sa te masturbeze cu mana uscata, la fel ca la prima etapa. Concentreaza-te asupra senzatiilor din penis si spune-i sa se opreasca ori de cate ori devii prea excitat. Propune-ti sa ajungi la trei sedinte consecutive de cate 15 minute.

Repeta etapa de mai inainte, dar cere-i partenerei sa te masturbeze cu mana lubrifiata. Vei constata ca oprirea ejacularii este mai dificila si ca va trebui sa-I ceri sa se opreasca mai des. Din momentul in care reusesti sa treci cu success de trei sedinte consecutive de cate 15 minute, poti sa incerci tehnica in timpul coitului.

Cea mai buna pozitie pentru intarzierea ejacularii este cu femeia deasupra. Dupa ce ai patruns-o, cere-i sa se miste usor. Puneti mainile pe soldurile ei ca sa-i poti da de stire cu ajutorul mainilor cand doresti ca ea sa se opreasca si cand esti pregatit pentru reinceperea miscarilor.

Din nou, propune-ti sa atingi cele 15 minute, dar daca nu reusesti nu-ti face griji. Poti sa o iei de la capat. In timpul coitului, concentreaza-te exclusiv asupra ta. Poti sa-i oferi partenerei intreaga ta concentrare si adu-o la orgasm fie inainte, fie dupa coit, prin stimulare orala sau manuala.

Treci la o alta pozitie. Este mai dificil sa se intarzie ejacularea atunci cand barbatul este deasupra, asa ca pastreaza aceasta pozitie pentru final.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou