Sexy si nesigure: seductie ruseasca

Tips and tricks

Sexy si nesigure: seductie ruseasca

Pe un blog al unei rusoaice “très cool” am citit deunăzi că la Moscova e o nouă modă: cursurile de bitchologie, în traducere elegantă şi eufemistică, “lecţii de seducţie à la russe”.

În fiecare săptămână, la seminariile unor psihologi celebri (unii foarte pricepuţi în arta manipulării, profesori la KGB), se înscriu sute de rusoaice dornice să prindă în mreje bărbaţii la care visează.

În backstage-ul teatrului Dubrovka, "amorezele" sunt iniţiate în arta seducţiei cu tertipuri nu tocmai ortodoxe (cum să-l minţi, cum să-l faci să spună tot, cum să-i afli secretele pe care să le foloseşti în avantajul tău, cum să mimezi nesiguranţa pentru ca el să se simtă puternic).

La acelaşi curs, unul din profi a dat definiţia perfectă a unei "bitch": "o tipă inteligentă care obţine tot ce vrea prin prefăcătorie. O seducătoare perfectă cu multă voinţă, capabilă să urzească strategii, care ştie exact când să-şi folosească avantajele. Întotdeauna în avantajul ei".

Dacă ar fi să fie organizate în România astfel de cursuri, care ar fi profele perfecte? Aştept răspunsurile voastre ;) !feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou