Sexul oral la care visează

Tips and tricks

Sexul oral la care visează

Chiar dacă l-ai…”alintat” oral deja de zece sau sute de ori, îţi garantez că n-ai făcut-o niciodată astfel! Aruncă o privire asupra celor 10 paşi pentru BEST Sex Oral, apoi pune-te pe … “treabă” şi vorbim după. Aşteptăm reacţiile “lor”!

1. Începe cu desertul!

Imaginea unei limbi de femeie plimbându-se senzual pe penisul lui este visul oricărui bărbat. Dar aceeaşi limbă şi acelaşi penis, într-un joc sexy "de-a desertul", asta da fantezie! Chiar dacă nu ţi-a mărturisit niciodată, partenerul tău sigur este mai mult decât încântat să-şi ofere "bijuteria" pe post de platou pentru bunătăţi!

Frişcă, miere, sirop, iaurt sau ciocolată – toarnă fără zgârcenie (nu contează c-o să speli aşternutul de trei ori ca să iasă petele) şi înfruptă-te! Majoritatea felurilor de mâncare (cu excepţia celor picante) sunt absolut safe pentru partea externă a organelor genitale. Ai grijă însă la cele uleioase, pentru că grăsimea distruge latexul de pe prezervativ şi e posibil să se rupă! Aşa un desert…culmea, nici măcar nu mai contează dacă îngrasă!

2. Locaţii îndrăzneţe

Fiecare puşti are fantezia de a i se face un sex oral de calitate în timp ce-şi conduce cu viteză maşina decapotabilă (neapărat roşie) de către o iubită sexy (neapărat blondă şi vampă). La vârsta adolescenţei nici nu ne-ar fi trecut prin cap că aşa ceva, oricât de sexy ar fi, ne-ar putea ucide. Sau că dacă ejaculează în timp ce goneşte cu 100 km/oră e posibil să nu mai fie atent la condus.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou