Sexul matinal, garantia unei zile perfecte

Tips and tricks

Sexul matinal, garantia unei zile perfecte

Dupa o seara romantica si o noapte fierbinte urmeaza dimineata! Specialistii au cazut de acord ca dimineata este momentul cel mai prielnic pentru sex, iar satisfactia este mult mai puternica. Se spune ca o partida de sex matinala, fie ea si pe fuga, are cam aceleasi beneficii ca o dieta de slabire, nivelul de zahar in sange fiind foarte scazut.

1

Sexul de dimineata este, poate, mai tandru decat in orice alt moment al zilei, din cauza cresterii nivelului vasopresinei si endorfinelor. In plus, te incarca cu energie pozitiva pentru tot restul zilei datorita productiei de serototina, un hormon antidepresiv.

Tandretea gesturilor somnoroase, miscarile lascive si starea generala de relaxare a fiecarei parti a corpului vor contribui din plin la senzatiile ce vor urma. Principalul factor determinant al preferintei barbatilor pentru sex dimineata este ceea ce se numeste tumescenta peniana nocturna  (NPT – ce reprezinta erectii matinale si nocturne spontane), ce determina pentru un barbat sanatos, fara disfunctii erectile, sa aiba 3 pana la 5 erectii spontane in timpul somnului paradoxal (REM).

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou