Sex talk: Adevar sau provocare

Tips and tricks

Sex talk: Adevar sau provocare

Explorarea sexualitatii poate fi o metoda ideala pentru a iti intelege mai bine partenerul si pentru a-i satisface fanteziile. Insa unele fantezii intrec toate asteptarile tale si nu esti sigura ca vrei sa accepti provocarea. Ce alegi? Adevarul, bineinteles!

2. Sex pe plaja

Experienta erotica perfecta pentru un apus pe plaja, asta pana la aparitia politiei, la starea severa de disconfort si amenda (ba chiar inchisoarea in unele tari) aferenta.

Ce-i de facut?

Poti sa recreezi experienta cu putina imaginatie, intr-o locatie mai ferita privirii decat o plaja. Poti folosi o piscina, jacuzzi sau cada. Poti pune nisip in baie, lumini difuze si un cd cu muzica lenta (ba chiar cu zgomotele oceanului), daca simti cu adevarat nevoia.

3. Sex si dominare

Sado-masochismul poate fi o forma de manifestare si acceptare a placerii sexuale pentru unii, pentru ceilalti nu e decat o bataie nemeritata. Urmarile pot fi grave, ba chiar fatale.

Ce-i de facut?

Incearca sa reduci din intensitatea dominarii BDSM folosind obiecte light (catuse de puf, bici din stofa) si sa utilizezi la maxim limbajul de dominare.

Insa si in cazul limbajului trebuie sa stabilesti limitele tolerate. Altfel, lucrurile nu vor sta atat de bine pe cat erau planuite.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou