Secretul secretiilor

Tips and tricks

Secretul secretiilor

Secretiile vaginale pot fi fiziologice sau patologice. Desi majoritatea scurgerilor nu sunt determinate de BTS (boli cu transmitere sexuala) si nu necesita tratament, infectiile transmise pe cale sexuala pot avea acest simptom.

Secretiile normale sunt albe sau clare, de consistenta albusului de ou, fiind scurgeri inofensive, care variaza in functie de ciclul menstrual.

Iata cateva informatii privitoare la acest subiect, pe care dr. Cristian Andrei le prezinta in “Lectii particulare”:

Secretiile Ei

Verbul “a se uda” este folosit adesea de catre o femeie pentru a relata fara scrupule ceva despre starea de excitatie in care se afla ca urmare a expunerii la senzatii sexuale coplesitoare. Acest efect al excitatiei sexuale este produs de glandele Bartholin si Skene, situate in interiorul labiilor mici.

excitatie sexuala

Pe langa aceste glande, o sumedie de glande micute produc o transpiratie abundenta in zona genitala externa, mai ales atunci cand, din cauza stimularii ritmice, labiile mari se congestioneaza. Aceste secretii sunt atat de importante, incat un act sexual genital devine imposibil pentru o femeie care nu are macar un minimum de secretii vaginale inainte de intromisiune.

Nici senzatia barbatului nu este una placuta daca partenera nu se confrunta cu secretiile vaginale in timpul actului sexual propriu-zis: el are senzatia unei frecari pe nisip si ca impinge intr-un perete. La cealalta extremitate a acestei situatii, se afla femeile care, din cauza excitatiei, pot simti o adevarata ejaculare cand se apropie orgasmul, si cantitatea de secretii genitale creste brusc, fiind expulzata in jet.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou