Sanii siliconati, 5 secrete

Mayra recomanda

Sanii siliconati, 5 secrete

Siliconul folosit pentru implanturi, ca substanta, este extras din nisipul marii si se prezinta sub diferite forme: lichid (mai mult sau mai putin concentrat, ca apa sau ca o substanta uleioasa); substanta gelatinoasa cu diferite grade de solidificare; substanta solida. Siliconul se poate modela, astfel incat sa para foarte natural si sa primeasca o textura asemanatoare unui san.

Multe femei aleg operatia de marire a sanilor pentru ca au complexe legate de aspectul lor fizic si sunt sigure ca barbatii adora sanii mari si fermi. Oare sunt toti barbatii de acord ca iubitele lor sa apeleze la operatii estetice? Ei bine, multi barbati si-au schimbat preferintele, iar majoritatea si le-au mentinut de-a lungul anilor. Acesti domni prefera sa admire si sa mangaie o pereche de sani naturali!

Indiferent de ce preferinte ai trebuie sa fii capabil sa deosebesti naturalul de artificial.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa-i deosebesti, doar privindu-i:

1. Sanii siliconati sunt foarte apropiati sau prea departati

Cele mai multe dintre femei au distanta dintre sani de 5-8 centimetri, insa implanturile o reduc semnificativ. Iar daca aproape se ating, atunci cu siguranta ca sunt falsi.

Sau invers…

Daca poti pune un pumn intre sani probabil sunt doua silicoane implicate in aceasta problema.

2. Sanii mari siliconati sunt prea ridicati

Acesta este iarasi un semn al faptului ca sanii nu sunt naturali. De obicei sanii sunt pozitionati aproape de subsuoara. Iar implanturile sunt mai ridicate decat sanii naturali. Poti observa acest lucru doar daca domnisoara/doamna este imbracata subtire pentru ca si sutienele push-up ridica sanii.

3. Sanii mari siliconati au cicatrici

In general, chirurgii plasticieni au 4 puncte de acces pentru a pune silicoanele, iar toate lasa cicatrici. Daca sunt la baza sanilor, intre sani si piept, in jurul sfarcurilor, nu le poti observa decat daca si-a dezvelit sanii. Doar cele de langa subsuoara sunt cele mai usor de observat.feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou