Saliva, lubrifiant in timpul actului sexual?

Tips and tricks

Saliva, lubrifiant in timpul actului sexual?

Saliva contine 99 % apa, precum si microelemente, saruri dizolvate, enzime, proteine, aminoacizi, vitamine, mucus, precum si alte substante.

Cu ajutorul unor mostre de saliva, detectivii pot obtine ADN-ul unei persoane. Nu saliva contine acest ADN, ci celulele de pe interiorul obrazului care se gasesc in saliva.

Saliva, un lichid pretios

  • Aceasta poate indica daca ai consumat droguri cum ar fi cocaina, marijuana, barbiturice.
  • Mostrele de saliva analizate de catre specialisti pot arata si ce concentratie din anumite substante medicamentoase se gaseste in organism.
  • Saliva poate arata si daca suferi sau nu de anumite boli, cum ar fi SIDA, sau poate ajuta la monitorizarea diabetului.

Inteleptii taoisti din vechime pretuiau in mod deosebit saliva, pe care o numeau “apa divina” sau chiar “dragonul involbureaza marea”. Acest lucru ne reaminteste nu numai de reflexul animalelor de a-si linge ranile sau de felul in care se spala pisicile, ci si de faptul ca stramosii nostri isi curatau ranile cu saliva. Datorita compozitiei sale, saliva este alcalina si este foarte buna pentru dezinfectare.

relatii intime

De asemenea, taoistii aveau obiceiul de a-si scuipa in palme inainte de a le freca una de alta, pentru a le incalzi si a incepe sa-si maseze fata cu ele.

Fiziologia taoista deosebeste doua tipuri de saliva:

  • saliva vascoasa, care e secretata de rinichi si contine energia “chi” mostenita de la parinti, fiind depozitata in rinichi. Aceasta saliva este “plina de esenta vitala” a individului respectiv, adica este plina de forta. In consecinta, taoistii ne avertizeaza sa nu scuipam in mod necugetat, pentru ca astfel putem pierde din energia vitala.


feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou