Punctul H

Tips and tricks

Punctul H

Punctul G, cunoscut initial ca punctul Grafenberg, dupa numele ginecologului care a facut aceasta descoperire in anul 1944, a starnit de-a lungul anilor diverse controverse in randul specialistilor.

Cand degetele ii obosesc poate continua cu pumnul, avand grija ca miscarea, sa nu fie prea puternica. Isi va regla gesturile in functie de expresia de pe fata barbatului si in functie de propria intuitie", sustine Gerard Leleu in "Barbatul de azi explicat femeilor".

Prostata se afla pe axa verticala, aceasta glanda foarte sensibila fiind prevazuta cu potential orgasmic. Excitatia peniana nu trebuie dusa pana la ejaculare, intrucat datorita fazei refractare, penisul se va odihni, nemaifiind posibila stimularea simultana a punctului H si a penisului.

La orientali, perineul era sediul primei chakre, a chakrei de baza. Era situata in spate, chiar inainte de anus. El detinea cea mai mare energie. Pentru a o stimula, tantricii foloseau printre altele o minge din lemn. In schimb, cand doreau sa se relaxeze, masau perineul. Este verificat ca acest gen de masaj produce o relaxare profunda.

Cu privire la acest punct H, Leleu concluzioneaza: "pentru femei, stimularea punctului H da ocazia sa ofere multa placere barbatului lor sfarsind prin a-l avea la degetul mic: docil, supus placerilor daruite de degetele lor, femeile vor fi stapane: inainte de orgasm, barbatul va implora femeia sa nu se opreasca, dar totusi nu este bine ca ea sa abuzeze!"

Sa punem punctul pe… H! :)feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou