Punctul G vs punctul C

Tips and tricks

Punctul G vs punctul C

Punctul G sau punctul C: cale de mijloc nu exista. In cel mai bun caz, ai de ales intre cele doua. Iar spre usurarea tuturor celor complexate de neobtinerea orgasmului vaginal, trebuie sa mentionam un lucru important: orgasmul fara pentrare este mult mai rar intalnit decat se considera in mod normal.

 

Punctul G

Orgasmul feminin poate fi obtinut in doar doua feluri: prin stimularea clitorisului sau prin stimularea punctului G (Grafenberg). Acesta este localizat pe peretele de sus al vaginului. Distanta la care se afla variaza, dar poate fi gasit atunci cand zona e suficient stimulata. Se simte la pipait ca niste mici tuburi aflate unul langa altul.

Orgasmul obtinut prin stimularea punctului G mai este denumit si orgasm vaginal pentru ca poate surveni in timpul pentrarii.

Exista numerosi specialisti care sustin ca nu toate femeile poseda acest buton al placerii. In orice caz, importanta orgasmului vaginal incepe sa scada din ce mai mult. Dovezi clare vin in sprijinul ipotezei ca placerea feminina este legata in cea mai mare parte de punctul C si nu de punctul G (orgasm vaginal).

Conceptul de orgasm vaginal pur a fost introdus de Sigmund Freud, in 1905. Acesta a argumentat ca orgasmul clitoridian este un stadiu adolescentin, incipient al placerii feminine. Dupa depasirea pubertatii, a postulat intemeietorul psihanalizei, femeile incep sa aiba orgasm vaginal.

In ciuda faptului ca Freud nu a putut argumenta stiintific aceasta ipoteza, ea a fost imbratisata de marea masa a specialistilor si convingerea ca femeile pot si trebuie sa obtina orgasm vaginal in mod firesc dupa atingerea maturitatii a devenit ferma. Consecintele au fost puternice asupra femeilor care, neatingand climaxul in lipsa stimularii clitoridiene au devenit din ce in ce mai frustrate si mai convinse ca e ceva in neregula cu ele. In concluzie, cele mai multe dintre ele au nevoie de un psihanalist…feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou