Principiile sexului tantric

Tips and tricks

Principiile sexului tantric

Termenul “tantra” provine din sanscrita si semnifica “legatura”, “conexiune” sau uniunea atat fizica, cat si spirituala a unui cuplu si armonizarea acestuia cu intregul Univers.

Practicile tantrice unifica aspectele contradictorii ale sinelui (masculin si feminin, spirit si fizic, intuneric si lumina, etc.) intr-un tot armonios. Tantrele hinduse au fost scrise in perioada medievala, sub forma unor dialoguri intre zeul Shiva si zeita Parvati, in care Shiva ii dezvaluie filosofia care sta la baza ritualului tantric.

Dezvoltate in India, printre componentele tantrei se numara yoga, meditatia, adorarea zeitatilor, sanatatea corporala si medicina ayurvedica.  

Potrivit filosofiei tantrice exista doua tipuri de orgasm, cel fizic si cel al inimii. La o prima vedere ar putea sa para doua lucruri total diferite, insa la o analiza mai atenta se completeaza reciproc. Practica tantra incurajeaza o "introspectie" a inimii 24 de ore din 24. Aceasta stare poate fi echivalenta cu una orgasmica, in care tot ce faci vine din inima si se refera la "calea mainii drepte" obtinuta numai prin meditatia, yoga, celibat, milostenie si mantra.

 

Principiile sexului tantric

 

  • Constienta (Consciousness). Este definita si ca “fiind treaz”, sau a actiona in cunostinta de cauza. Orice lucru de care suntem constienti atunci cand il facem sau ni se intampla, ne imbogateste experienta trairii lui. Stim ce avem de castigat atunci cand ni se intampla. Iar in tantra, avem o gramada de senzatii care ne ajuta in multe alte aspecte ale vietii.
  • Relaxare (Relaxation). A fi relaxat in acest proces tantric este echivalent cu lipsa tensiunii atat in corpul tau cat si intre voi doi. Cand toate tensiunile dispar cei doi se contopesc, ceea ce se numeste oneness, nu mai simti deloc separarea intre tine si el, tot ce simte el simti si tu.
  • Deschidere (Openess). Deschiderea fata de sentimente , emotii, vulnerabilitate este vazuta de multi barbati ca o trasatura slaba. Multi prefera sa isi reprime sentimentele si sa nu lase in exterior sa se vada nimic. Daca o emotie apare, ea trebuie traita pana la capat, trebuie procesata total. Bucurie, ras, plans, dorinte, placeri, neplaceri… toate trebuiesc acceptate cu deschidere.
  • Prezenta (Presence). Starea de prezenta este importanta pe toata durata intalnirii tantrice dintre barbat si femeie. Prezent inseamna sa fii constient de toate senzatiile care apar, de corp si de tot ce simti cand sunteti impreuna.
  • Acceptare (Acceptance). Orice se intampla intre voi, orice observi la persoana cu care interactionezi, orice gand apare in mintea tau sau a lui, accepta-l ca facand parte din realitate. Asa cum accepti o zi innorata ca fiind parte din cursul normal al vremii, asa accepta orice gand iti apare.

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou