Pozitii sexuale ideale pentru conceptia unui copil

Tips and tricks

Pozitii sexuale ideale pentru conceptia unui copil

Actul sexual este un proces natural si nu necesita instructiuni si ghidare pentru practicarea sa. Insa exista o serie de recomandari in privinta pozitiile sexuale care favorizeaza conceptia: acele pozitii sexuale ce permit o penetrare vaginala profunda si faciliteaza drumul spermatozoizilor catre cervix.

Mai exista o serie de "mituri" conform carora anumite pozitii sexuale favorizeaza conceptia unui copil cu un gen specific (confirmate in unele cazuri, infirmate in altele – in unele documentatii se specifica necesitatea intrunirii unui cumul de cerinte pentru a putea permite alegerea sexului in etapa de preconceptie).

Misionarul (barbatul deasupra) 

Este cea mai buna pozitie sexuala pentru conceptie. Este considerata pozitia cea mai potrivita pentru ca o femeie sa ramana insarcinata. Motivul: aceasta pozitie permite o penetrare mai adanca si depozitarea spermei mai aproape de colul uterin. Desi pentru multe cupluri pare o pozitie plictisitoare, aceasta are mai multe variante (cu soldurile femeii ridicate cu o perna sub sezut, picioarele femeii ridicate pe umerii partenerului) si este cea mai eficienta pentru conceptie (circula printre miturile conceptiei si ideea ca aceasta pozitie ar favoriza conceptia unei fetite).

Pozitia Crab

Descriere tehnica: barbatul deasupra, femeia cu picioarele indoite inapoi si trase catre sani, o perna mica se amplaseaza sub pelvisul femeii pentru sustinere si penetrare mai profunda.

In timpul penetrarii barbatul aluneca peste corpul ei realizand o stimularea a clitorisului cu ajutorul bazei penisului. Dupa ejaculare, pozitia faciliteaza retinerea spermei si directionarea acesteia catre cervix.

Penetrarea pe la spate

Descriere tehnica: femeia se sprijina in maini (sau coate), iar penetrarea se face din spate; femeia poate sta pe burta si barbatul deasupra fara a-si lasa greutatea peste ea. Este pozitia ideala de conceptie pentru femeile cu uter retrovers. Se zice ca aceasta pozitie favorizeaza conceptia unui baietel (prin prisma fluxului si depozitarii spermei in cervix).

Amandoi pe o parte

Si aceasta pozitie sexuala asigura expunerea cervixului: cei doi parteneri stau intinsi pe o parte, cu fata in aceeasi directie, iar penetrarea se face de la spate.

Pozitia ancora

Descriere tehnica: femeia asezata pe spate usor inclinata spre dreapta cu piciorul stang sprijinit de umarul barbatului ingenunchiat in fata ei.

 feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou