Pozitia sexuala preferata de barbatul tau

Tips and tricks

Pozitia sexuala preferata de barbatul tau

Poti sa-ti dai seama ce fel de om e prietenul tau dupa pozitia lui sexuala preferata. Afla ce inseamna daca ii place sa o faceti pe la spate, daca prefera sa stea el deasupra sau daca e innebunit dupa sexul tantric.

1. Ii place sa o faca pe la spate. De ce? Pentru ca, in pat, asa ii place lui. Ii place fundul tau, deci ii place sa te vada din spate.

Pro: Ii va placea sa faca orice, sa incerce orice nebunie.
Contra: Va vorbi mereu despre fundul tau. Daca vei vrea sa o faci in pozitia misionarului, se va uita la tine ca boul la poarta noua.

2. Fan al pozitiei misionarului. Se prea poate sa fie un functionar public, un plicticos care poarta costum si cravata in fiecare zi si care joaca golf la sfarsit de saptamana. Cea mai mare „crima” pe care a comis-o a fost cand a depasit viteza legala cu 10 km/h. A fost virgin pana la 19 ani, cand a avut noroc cu prietenii lui, care l-au dus la o prostituata.

Pro: Vrea sa te priveasca in ochi si sa faca dragoste cu tine in acelasi timp.
Contra: Vrea sa te priveasca in ochi si sa faca dragoste cu tine in acelasi timp!

3. Pozitia Pile Driver. Cu un astfel de barbat, nu vei sti niciodata ce se vrea de la tine, wrestling sau sex ? Un lucru e sigur: are mai multe femei pe lista lui de cuceriri decat Arnold Schwarzenegger. E obsedat de corpul lui, dar stie ca nu are nimic de oferit pe plan intelectual, asa ca va incerca sa te impresioneze cu pozitii sexuale traznite.

Pro: Iti va arata pozitii pe care nu le-ai mai incercat!
Contra: S-ar putea sa te ranesti, incercandu-le.

4. Obsedat de sexul tantric. L-ai cunoscut la un curs de yoga si ai aflat ca nu mai foloseste deodorant din anul 1993. Are par lung, si-l prinde in coada. Nu vrea doar sa faceti sex, ci sa aveti o conexiune spirituala, vrea ca energiile voastre sa se contopeasca la un nivel inalt. Va fi bun la pat, dar apoi te va obliga sa tii dieta pentru purificarea corpului si a sufletului.

Pro: Orgasme multiple.
Contra: Niciodata nu va fi vorba doar de sex , ci de casnicie la un nivel spiritual.

5. Ii place ca femeia sa fie deasupra. Genul de barbat lenes. Nu are loc de munca, nu face sala si trebuie sa faci tu curatenie in apartamentul lui. E la fel de lipsit de motivatie si in pat, astfel ca tu trebuie sa depui tot efortul.

Pro: Tu esti sefa.
Contra: Iti vei dori sa-l fi ales pe cel ce vrea sa o faceti pe la spate.



Tag-uri: , ,

feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou