Placerea nu dureaza?

Tips and tricks

Placerea nu dureaza?

Gesturile de tandrete stabilesc o adevarata comunicare senzuala intre doi indragostiti, trezind si amplificand dorinta sexuala. Aceste momente sunt, deci, indispensabile pentru ca femeia se simte iubita, destinsa, iar vaginul ei se dilata, se lubrifiaza, fiind pregatit pentru penetrare.

Placerea, scopul actului sexual

Fara aceste pregatiri, actul sexual este sau poate fi dezagrabil, chiar dureros, iar placerea intarzie sa apara. Acest fenomen  se observa mai ales la femeile care au mai mult de cincizeci de ani, cand acestea sunt la menopauza si cand carentele hormonale accentueaza dificultatile de lubrifiere a vaginului.

Pentru barbat, preliminariile nu sunt atat de necesare decat daca el sufera de tulburari ale erectiei, mai ales ca aceste intrari in “pana” tind sa se multiplice cu varsta… In acest caz, el are nevoie sa fie “stimulat” de partenera lui.

De multe ori, femeile se plang de prea marea graba a partenerului lor, care “expediaza” aceasta etapa ca pe o simpla formalitate la care nu este cazul sa consacre prea mult timp. Aceasta poate sa impiedice mult dezvoltarea sexualitatii; ele au impresia ca nu exista decat pentru a satisface nevoile partenerului lor, nu se simt dorite si asa se nasc problemele sexuale.

placerea fizica

O consecinta cu atat mai regretabila daca tinem cont ca doar mangaierile singure pot duce la o foarte mare placere atat pentru femeie, cat si pentru barbat.

Experimentele stiintifice au aratat ca femeia care a simtit o juisare clitoridiana in aceste preliminarii va simti un orgasm prin penetrare intr-un timp de doua ori mai scurt (opt minute in medie). O informatie pe care domnii care “pleaca” un pic cam repede ar trebui sa o retina!feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou