Participarea la miscare, secretul orgasmului simultan

Tips and tricks

Participarea la miscare, secretul orgasmului simultan

Majoritatea barbatilor considera ca excitarea majora se declanseaza in momentul penetrarii. Este mai bine sa nu se treaca imediat la miscare, ci partenerii sa ramana pasivi dupa ce a fost realizat contactul. S-a descoperit faptul ca, astfel, instinctul de ejaculare scade treptat.

Partenerii unui cuplu doresc ca orgasmul lor sa fie simultan. Dar cum se poate realiza acest lucru?

Sincronizarea pe plan sexual

Este posibil ca barbatul sa trebuiasca, pe moment, sa isi mute gandul de la chestiuni sexuale. In momentul in care se va simti in siguranta, acesta va incepe sa se miste usor si superficial, in timp ce partenera ramane pasiva – in ceea ce priveste miscarea. In momentul in care barbatul simte ca se apropie de limita, se opreste si se odihnesc amandoi.

Tot timpul, partenerii trebuie sa practice schimburile delicate si subtile care vor imbunatati dinamica si satisfactia orgasmului multiplu reciproc, atunci cand acesta se va produce. Barbatul va descopri ca, incet-incet, dobandeste un control mai mare si reuseste sa isi mareasca timpul de miscare, iar penetrarea sa devina din ce in ce mai adanca.

orgasmul simultan

Nu dupa mult timp, el va cere partenerei  sa i se alature intr-o miscare usoara. Vor continua in acest fel, perioadele de miscare comuna devenind din ce in ce mai lungi si mai puternice. In acelasi timp, femeia va incepe sa se excite din ce in ce mai tare, iar acum este randul ei sa-l informeze cand considera ca este pregatita, dupa care va incepe sa se manifeste orgasmul, iar partenerii trebuie sa participe amandoi prin miscari viguroase si sincronizate.

Prin aceasta tehnica, cuplurile reusesc sa mareasca durata actului sexual la o jumatate de ora sau chiar la o ora, lucru care nu ar fi posibil in conditiile in care miscarea barbatului ar ramane continua.

“Probabil ca majoritatea femeilor considera ca ideea de miscare in timpul coitului apartine exclusiv barbatului, cu exceptia orgasmului, cand dinamica devine irezistibila. Aceasta este o greseala majora”, considera M.J. Exner, in “Totul despre sex si casnicie”. Prin participarea la miscare, ea nu numai ca va genera raspunsuri dintre cele mai puternice din partea barbatului, dar va facilita propriul ei orgasm multiplu.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou