Orgasmul si principiul Y

Tips and tricks

Orgasmul si principiul Y

La anumite femei partea din spate a clitorisului are forma de Y – dar nu la toate! Aceasta anatomie individuala a clitorisului ne explica de ce unele femei au orgasm prin apasarea acestui punct G si de ce in cazul altora nu se intampla nimic.

Sau ne explica de ce unele femei ating punctul culminant printr-o simpla miscare de du-te vino si altele nu.

In functie de forma si marimea clitorisului, fiecare femeie are un hot spot diferit pe organul ei. G, A, U sau punctele despre care citim in cartile de spe­cia­li­tate sunt mituri inventate de catre industria de jucarii erotice. Pleaca intr-o calatorie de descoperire si exploreaza zona de la intrarea in vagin.

Clitorisul este centrul placerii la femei. Este ca un mugur sub preputul format de pliurile labiilor mici. Este format din tesut erectil (este un penis in miniatura), extrem de bogat in inervatii, care il fac extrem de excitabil, si vase sanguine. Este atat de sensibil incat o excitare directa si prelungita, fara lubrifiant, poate deveni neplacuta. In momentul excitatiei clitorisul devine erect. Excitarea lui inainte si in timpul actului sexual declanseaza orgasmul femeii.

Clitorisul poate atinge pana la 11 centimetri. La fel ca un Y, partea nevazuta a clitorisului se ramifica in sus – Crura. Ceea ce se vede afara este doar varful vulcanului care trebuie excitat.

Partea de sus a acestui Y este diferita la fiecare femeie – la unele Crura merge inspre coapsa, la altele se intoarce catre vagin, imbratisandu-l. La altele merge in lungul lui, acolo unde se sustine ca se afla mult comentatul punct G.

In timpul actului sexual vei gasi instinctiv pozitiile potrivite, care iti vor stimula zona Y, fara sa mai fie nevoie sa te gandesti in mod special la acest lucru. Te va ajuta daca vei incerca pozitiile in care picioarele sunt foarte desfacute, bine stranse sau extrem de incordate. Pe deasupra, cautarea Y-ului personal poate fi distractiva in doi.

Anticiparea, relaxarea si comunicarea sunt cateva dintre secretele obtinerii unui orgasm fenomenal.


Orgasmul clitoridian este cel mai frecvent si cel mai  intens. Majoritatea femeilor au nevoie de o anumita stimulare clitoridiana pentru a ajunge la orgasm. Stimularea poate fi manuala sau orala.

Unele femei gasesc ca e mai usor sa se excite prin miscari tandre, blande, urmate de miscari puternice si rapide. Altora le place doar atunci cand miscarile sunt fie numai tandre, fie numai puternice.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou