Orgasmul depinde de varsta?

Tips and tricks

Orgasmul depinde de varsta?

Indiferent de varsta, ca ai 30, 40, 50 ani, iti doresti sa ajungi la orgasm in timpul actului sexual si, daca ai alaturi un partener atent, asta chiar se intampla.

Orgasm la fiecare act sexual?

Evident, fiecare femeie e diferita si, de-a lungul timpului, a observat ca ajunge mai usor in punctul culminant intr-o anumita perioada a ciclului menstrual. Unele sunt mai excitate si ajung la orgasm mai ales in partidele initiate inainte de menstruatie, altele in perioada ovulatiei, altele mai tot timpul, iar altele mai deloc.

Toate situatiile sunt normale, insa daca intampini reale dificultati in a ajunge la orgasm sau nu ai orgasm deloc, e cazul sa te adresezi unui specialist. Acesta va determina cauzele problemei tale si va incerca sa trateze originea problemei.

orgasm feminin

In cazul in care se va stabili ca este vorba de dereglari hormonale, se va interveni cu medicamentatie, iar daca nu e vorba de dereglari organice, atunci se va apela la sexoterapie – o terapie de cuplu concentrata asupra sexualitatii cu rezultate foarte bune in ceea ce priveste problemele sexuale.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou