Nu respinge rutina sexuala!

Tips and tricks

Nu respinge rutina sexuala!

Cand vine vorba de sex, nu exista reguli sau standarde. Nevoile sexuale variaza in functie de personalitatea si temperamentul fiecaruia. Desi, de multe ori, pare rodul hazardului, alegerea partenerului nu o facem in mod intamplator. Mai mult sau mai putin constient, ne indreptam preferintele spre o anume persoana, tinand cont de nevoile noastre si ale ei, de afinitati, de vulnerabilitati, de asteptari…

Sexul si rutina

Oricat de mult v-ati iubi, sexul poate deveni rutina dupa o perioada de timp. Ceea ce a fost excitant, satisfacator si aventuros la inceput poate deveni previzibil.

Obligatiile de zi cu zi fac ca viata sa fie cumva planificata si organizata. De multe ori, seara iti faci in minte o lista cu tot ceea ce ai de facut in ziua urmatoare. Adesea, viata sexuala sfarseste prin a ajunge si ea pe aceasta lista, devenind mai degraba o obligatie decat o placere. Pot face sexul si rutina casa buna?

Nu respinge rutina sexuala pe motiv ca este plictisitoare – cel putin, nu pentru el. De cele mai multe ori, apreciaza faptul ca stie exact cand va mai avea parte de sex. Speculeaza la maximum toate avantajele care deriva din rutina sexuala!

Poate cel mai mare avantaj este faptul ca iti cunosti partenerul foarte bine din punct de vedere sexual, cu alte cuvinte stii ce ii face placere pe plan erotic. Asadar, inhibitiile nu au ce cauta in patul unor parteneri care sunt impreuna de mai multi ani. Iar lipsa inhibitiilor asigura implinirea erotica. Cert este ca o viata sexuala implinita implica o libertate totala, deoarece inhibitiile si pudoarea exagerata nu duc la nimic bun. Insa, ce inseamna mai exact a fi fara inhibitii?

In primul rand, comunicare deschisa si ignorarea complexelor. Aspectul fizic conteaza foarte mult. Insa, in intimitate, imaginatia, dorinta si pasiunea sunt mult mai importante. Atractia sexuala poate fi starnita prin cele simple gesturi, limbajul trupului si contactul vizual jucand un rol foarte important. Daca nu iti place cum arati goala in fata lui, obisnuieste-te cu ideea ca, din moment ce te-a ales, el te prefera asa. Crezi ca barbatii nu au complexe legate de aspectul fizic? Se stie, marimea conteaza si nu multi se mandresc cu ce au in pantaloni sau cu un abdomen plat cu patratele. Totusi, lucrurile pot avea un deznodamant fericit in timpul actului sexual, daca toate aceste probleme sunt lasate la usa dormitorului.

Printre avantajele rutinei sexuale se numara sentimentul de siguranta. Daca stii ce se asteapta de la tine si daca partenerul tau stie ce astepti de la el, apare un sentiment de confort care poate fi un liant al relatiei.
Nu lasa insa ca rutina sa se transforme in monotonie, fiindca ea poate deveni o amenintare pentru parteneri, putand duce chiar la separare!feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou