Mai mult sex pentru relatia ta

Tips and tricks

Mai mult sex pentru relatia ta

Nu trebuie sa renunti la sex doar pentru ca ai o viata agitata la birou! Da, cariera e stresanta, copiii sunt dificili si soacra vine in vizita… dar tot aveti 15 minute pentru o partida de sex. Serios, chiar ai nevoie de o doza in plus de serotonina (hormonul fericirii).

5. Atingeri indecente

Sexul nu inseamna doar activitate "orizontala", insufla mai multa energie sexuala in relatia voastra cu atingeri fierbinti si soapte indecente.

Iubitul tau o sa aprecieze schimbare de tactica.

6. Suna-ti orgasmul la ora fixa

Daca iubitul tau trebuie sa calatoreasca, atunci trebuie sa il suni pentru a-l anunta despre ultimele vesti. Spune-i cu ce esti imbracata si ce faci tu mai exact… si nu ne referim aici la plata facturilor sau piureul de fructe pentru cel mic!

7. Dezvaluiri senzationale

Trebuie sa ii duca pe cei mici la gradinita in fiecare dimineata? Atunci uita pachetelele intr-o zi si asigura-te ca se intoarce singur. In timp ce ii ceri scuze pentru confuzie, arata-i ca nu porti absolut nimic pe sub halat.

S-ar putea sa se intoarca acasa dupa ce ii lasa pe cei mici la gradinita, chiar daca va intarzia considerabil la birou (traficul, bata-l vina!).

8. Antrenamentul zilnic

E demonstrat stiintific ca femeile care se masturbeaza reusesc sa ajunga mai repede la orgasm. Asa ca mentine-te in forma antrenandu-te consecvent.

9. Tensiune sexuala

Nu trebuie sa primesti sex zilnic pentru a simti placerea, ba dimpotriva, tine-ti dorinta in frau cateva zile pentru a o elibera apoi.

10. Fara resentimente

Incearca sa nu aduci problemele de la birou in pat si nici sa lasi frustrarile sa va acapareze viata sexuala. Discuta cu iubitul tau si gaseste solutia perfecta pentru amandoi.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou