Kung Fu Sexual

Tips and tricks

Kung Fu Sexual

Cand istoria pomeneste de Kung Fu sexual, datand de peste 3000 de ani in traditia taoista, se refera la o metoda sigura de a amana ejacularea.

Iata cateva sfaturi practice extrem de eficiente care pot fi aplicate pentru a evita momentele in care va confruntati cu pericolul iminentei ejaculari:

  • Trebuie sa fii in permanenta atent pentru a percepe momentul in care ajungi la punctul de non-retur. Daca ti se pare dificil, poti explora mai intai singur, masturbandu-te, toate nivelurile de excitare posibile (dar atentie sa nu zabovesti prea mult aici!); vei exersa atingand aceste niveluri si apoi revenind, oprind orice miscare, relaxandu-te si respirand profund si lent de cateva ori.
  • In continuare, te vei pune de acord cu persoana iubita asupra unui semnal pe care il vei da cand se apropie de punctul limita. Vei opri atunci simultan orice miscare si va veti relaxa impreuna. Cu timpul, vei percepe din ce in ce mai usor aceasta limita si vei invata sa o folosesti.
  • Descarcarea ejaculatorie este legata intotdeauna de o tensiune musculara la nivelul abdomenului, perineului si feselor. Vei respira lent, in partea inferioara a abdomenului si te vei misca fare sa incordezi muschii perineului si ai feselor. Este mai usor la inceputul unei intalniri sexuale cand nu esti inca foarte excitat. Te poti antrena singur, pe o saltea, practicand miscarile si pozitiile pe care le vei aborda facand dragoste: aceasta o sa-ti permita sa identifici tensiunile inutile.
  • In timpul jocurilor amoroase este indicat sa incetezi din cand in cand orice miscare, pentru a permite senzatiilor sexuale sa se raspandeasca si sa fie percepute in tot corpul. Veti respira atunci impreuna, de cateva ori, profund.
  • Toate tehnicile corporale si energetice faciliteaza aceasta expansiune a excitatiei in afara organelor genitale, fenomen mult mai natural pentru femeie si cu siguranta accesibil unui barbat atent.
  • Daca simti ca te-ai lasat surprins si ca esti in pragul ejacularii, apasa cu putere un punct situat imediat inapoia organelor genitale, inainte de anus. Preseaza catre osul pubisului, astfel incat sa comprimi vasele prin care trece sperma. In acelasi timp, incordeaza ferm muschii perineului si inspira profund, inchizand ochii si imprimand energiei un sens ascendent. Astfel este stopat imediat reflexul ejaculator, avand loc o transmutare puternica a spermei in energie si sublimarea acesteia in planurile elevate ale fiintei. Poate aparea insa si un fenomen prin care desi este impiedicata pierderea spermei prin ejaculare, ea este insa reabsorbita in organism. In acest mod, afirma taoistii, barbatul nu pierde decat 30% din energia unei ejaculari ordinare. Atentie!

Retentia partiala a spermei sa nu devina o obsesie! Aceasta nu este decat o ultima solutie, dar nu si cea mai indicata.

  • In Tantra, stapanirea suflului este un element esential. Prin stapanire nu trebuie sa intelegem control, in sensul obisnuit al termenului ci capacitatea de a ramane constient fata de propria respiratie. Aceasta constientizare este suficienta pentru a face ca respiratia sa fie mai lenta si mai profunda. Atunci, aspectul presant si urgent al ejacularii se evapora in mod natural. De fapt, cursa dupa orgasm este legata de stres, de graba in care traim si, de asemenea, de dorinta pentru eficacitate si performanta. Cand invatam sa ne relaxam, ne este mult mai usor sa apreciem ce ne ofera viat, fara sa ne fortam sa cautam constant ceea ce nu avem si ceea ce nu suntem. Incetinirea respiratiei ne ajuta sa ne destindem si, invers, cu cat suntem mai destinsi, cu atat respiram mai lent. Durata fuziunii amoroase este direct proportionala cu ritmul respirator.
  • Indreptarea atentiei asupra spatiului dintre ochi, asupra celui de-al treilea ochi, si in acelasi timp asupra senzatiilor localizate la nivelul organelor genitale, iti permite adeseori sa eviti o ejaculare presanta si te deschide catre o stare de meditatie foarte clara.

Energia sexuala arzatoare se transforma si se raspandeste in intreg corpul, aidoma unei lumini racoritoare. In cursul fuziunii, plasarea constiintei la nivelul primei chakra stimuleaza vitalitatea si pulsiunile sexuale; plasarea ei la nivelul chakra-ei inimii, in centrul pieptului, favorizeaza o fuziune calduroasa, trup si suflet, a celor doi iubiti; plasarea constiintei la nivelul celui de-al treilea ochi dezvolta o intalnire constinenta in lumina spirituala.

Cand acesti trei centri sunt simultan treziti, experimentam o stare de plenitudine pe care tantricii o numesc SAMADHI sau extazul divin. Aceasta este starea cea mai inalta care poate fi experimentata in timpul unei partide de sex tantric, experienta spre care ar trebui sa tinda orice intalnire amoroasa cu fiinta iubita.

Forum Mayra: "Ejaculare".feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou