Kamasutra pentru penis mic

Tips and tricks

Kamasutra pentru penis mic

Dilema “mărimii care contează” continuă. Specialiştii se bat în argumente pro şi contra, “păţiţii” scriu cărţi despre neimportanţa centimetrilor, iar nevestele lor studiază intens arta orgasmului de…suprafaţă. Şi până la urmă se pare că într-adevăr nu contează!

Cel puţin aşa spun orientalii, care de mii de ani studiază problema şi care spun că întotdeauna e o chestiune de tehnică. Aşadar, dacă aveţi o astfel de dilemă, studiaţi şi practicaţi "Kamasutra pentru penis mic":

Faţă în faţă

Vă priviţi ochi în ochi şi vă dezbrăcaţi încet, fiind atenţi la fiecare detaliu al partenerului. Observă-i privirea, pielea, părul, cum fiecare centimetru de piele se eliberează de "corsetul" hainelor.  Mângâiaţi-vă cu răbdare şi spuneţi-vă cât sunteţi de frumoşi, de senzuali, de speciali. Lasă-l să-şi privească penisul în erecţie.

Mâna pe clitoris

Ia-i mâna şi aşeaz-o chiar în centrul plăcerii. Da, pe clitoris. Mişcă-i mâna în maniera în care îţi face cea mai mare plăcere. Lasă-te mângâiată până simţi că eşti pregătită să mergi mai departe.

Faţa la clitoris

Acum lasă-l să te devoreze. Vei fi gata în câteva minute de penetrare.

Din spate

Aşează-te pe genunchi şi cambrează-te. Eşti mult mai strâmtă aşa la intrare, iar senzaţia "întâlnirii" va fi mult mai plăcută pentru amândoi.

Vedere panoramică

Pliază genunchii şi adu-i spre cap. Lasă-l să te privească şi să aibă o vedere "panoramică" a feminităţii tale.

Pe spate

Lasă-te pe burta şi pune-l să te penetreze pe la spate în timp ce tu stai cu picioarele apropiate, iar el cu ele larg deschise.

Mişcă-te

El e pe spate, iar tu eşti deasupra. Aplecă-te mult în faţă, până penisul lui îţi mângâie clitorisul sau lasă-te pe spate şi lasă-l să te stimuleze "manual".

Autostrada spre G

Misionarul revine! Doar că trebuie să te aşezi cu picioarele pe umerii lui şi pune-ţi o pernă sub fund.

Şeful (sfat doar pentru el!)

Dacă vrei să nu se prindă că nu eşti foarte bine dotat, întotdeaună funcţionează perfect următoarea metodă: multe cadouri, credit cardul oferit cu generozitate, surprize, viaţă de lux, bijuterii…feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou