Indragostitii de jucarii

Tips and tricks

Indragostitii de jucarii

Jucariile sexuale devin din ce in ce mai mult o parte obisnuita din viata sexuala a oamenilor. Ele au aparut la mijlocul anilor ’70. Chiar daca sunt asociate, de cele mai multe ori, persoanelor singure, jucariile sexuale sunt sarea si piperul in viata sexuala a unui cuplu care nu se plictiseste niciodata in dormitor.

Divizate in doua categorii (pentru femei si pentru barbati), jucariile au nu numai rolul de a face sexul cat mai incitant, ci si de a intari increderea dintre parteneri. Cele mai folosite materiale utilizate in fabricarea jucariilor erotice se pot grupa in 3 mari categorii: materiale polimerice, materiale metalice, materiale ceramice.

Jucariile sexuale au scopul de a diversifica si de a mari placerile in timpul activitatilor sexuale, dar sunt si surogate menite sa intretina starea de sanatate, alterata de lipsa temporara sau definitiva a unor functii. Sexul rezolva aproape orice probleme care apar intre un barbat si o femeie.

Unde ascundem jucariile erotice?

  • Daca sunteti un cuplu proaspat casatorit, fara copii si lucrati in industria jucariilor erotice, problema discutata nu va va da batai de cap – va pastrati jucariile pe noptiera, intr-o cutie colorata. Dar ce te faci atunci cand esti binecuvantat cu o familie mare, o dadaca in etate si parinti iubitori cu care iti imparti locuinta? Fara panica!
  • Primul loc printre spatiile propice depozitarii acestor instrumente este de departe noptiera! Prietena fidela a noptilor, serilor si diminetilor. Totusi, daca aveti copii sau parinti care obisnuiesc sa inspecteze sertarele, atunci noptiera nu e o solutie, dar daca regulile discretiei nu sunt straine familiei din care faceti parte, atunci aceasta este locul ideal in care sa le depozitati. Deloc original, dar functional! E nevoie de mai mult?
  • Cutia de incaltaminte. Surprinzator, dar adevarat. Sunt destule cupluri care aleg aceasta varianta, si nu intamplator! Pe cand dulapurile sau noptierile sunt adesea supuse tentatiilor ochilor straini, cutiile de incaltaminte nu atrag curiozitatile celor mici si mari. Cu cat mai discreta, cu atat mai bine! O cutie obisnuita din carton pastrata sub pat cu denumirea “cutia vesela” va servi de minune scopurilor care ne intereseaza.
  • In pat. Potrivit pentru paturile care au un spatiu de depozitare.
  • Casete personalizate. Cea mai elaborata si mai scumpa solutie, dar si cea mai eficace pentru pastrarea jucariilor la indemana. Puteti fabrica o caseta speciala pentru jucariile erotice, cu interior captusit si un lacat. Pe termen lung, aceasta este solutia perfecta, desi mai greu de realizat si mai costisitoare.


feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou