Implantul de… penis

Tips and tricks

Implantul de… penis

Implantul de penis reprezinta o modalitate chirurgicala de tratare a impotentei, afectiune caracterizata prin tulburari de erectie. Impotenta afecteaza foarte mult barbati atat fizic, cat si psihic, avand repercursiuni asupra imaginii de sine, a armoniei cuplului si asupra sanatatii.

Impotenta sau disfuctia sexuala masculina

Multi barbati din aceasta lume sufera de disfunctia sexuala masculina numita impotenta, chiar daca recunosc sau nu. Aceasta problema poate avea un impact foarte negativ asupra vietii sexuale a unui cuplu, ducand chiar la destramarea cuplului.

Tulburarea de erectie se manifesta prin imposibilitatea obtinerii unei erectii complete, a mentinerii erectiei pe toata perioada actului sexual sau chiar inabilitatea completa de a obtine o erectie. Impotenta are, de obicei, o cauza organica, ca o afectiune, un traumatism sau efecte adverse ale unor medicamente.

impotenta sau disfunctia erectila

Orice tip de afectiune care afecteaza circulatia sanguina la nivelul penisului are potentialul de a produce impotenta. Incidenta impotentei creste odata cu varsta: 5% dintre barbatii de aproximativ 40 de ani si 15-25% dintre barbatii de 65 de ani sufera de impotenta. Totusi, nu este o parte inevitabila a procesului de imbatranire.

Impotenta se trateaza la toate grupele de varsta, iar acest lucru incepe sa fie din ce in ce mai cunoscut. Multi barbati s-au adresat medicului si au recapatat o viata sexuala aproape normala, datorita tratamentelor imbunatatite si de succes ale impotentei. Medicii urologi, specializati in probleme ale tractului urinar, sunt cei care trateaza impotenta, mai ales complicatiile acesteia.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou