Gesturi sexuale umilitoare

Tips and tricks

Gesturi sexuale umilitoare

In viata erotica, multe aspecte sunt umilitoare daca sunt privite cu ochii celor care nu iubesc. In general, este umilitor ceea ce te face vulnerabil si, de aceea, multe aspecte ale umilintei sunt legate de pudoare. Alte aspecte umilitoare sunt legate de orgoliu.

Exista anumite gesturi sexuale care sunt asociate umilintei de catre unii, dar pe care altii nu le vad asa.

“O scena sexuala destul de comentata si semnificativa din perspectiva umilintei este asa-numita pozitie “pe la spate”, este de parere dr. Cristian Andrei, in “Lectii particulare”. Ea se simte folosita, in timp ce el simte ca face sex cu o femeie fara sa-l intereseze cine este ea.”

Aceasta umilinta are o anumita utilitate in dinamica sexuala a cuplului: ii da partenerului posibilitatea de a simti ca face sex si cu altcineva decat cu iubita lui. O alta scena care este interpretata ca umilinta este aceea a sexului oral: sa stai in genunchi si sa oferi servicii sexuale celuilalt.

gesturi sexuale

Nu e nimic daunator in acest gest pentru fizicul sau psihicul tau daca ai dovada ca si partenerul tau ar face acelasi lucru pentru tine”, conchide dr. Cristian Andrei.

Sex-greseli care pot duce la “moartea pasiunii”

1. Ii comentezi performantele sexuale/defectele fizice dupa o partida de amor, sau mai rau, cu prietenii vostri, doar pentru ca tie ti se pare amuzant. Nu e nimic mai descurajant decat sa iti auzi prietena cum te critica dupa ce tu i-ai facut toate poftele sexuale posibile.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou