Frustrarea sexuala

Tips and tricks

Frustrarea sexuala

Lipsa cronica a orgasmului contribuie la crearea unei situatii conflictuale care poate reprezenta cauza principala a unei nevroze sau chiar a unei psihoze. Dintr-un anumit punct de vedere, femeia este dezavantajata in raport cu barbatul. Ea nu se poate apara prin abstinenta, deoarece frigiditatea nu impiedica desfasurarea raportului sexual si nici fecundarea.

Frustrarea sexuala la femei

Pentru a nu-si nemultumi sotii, femeile care se confrunta cu frustrarea sexuala simuleaza orgasmul si se pricep sa-si gaseasca numeroase satisfactii aparent compensatoare in gospodarie, educarea copiilor sau shopping. In alte cazuri, instictul sexual este deviat spre instinctul foamei sau spre agresivitate. De aceea, printre frigide exista femei nepasatoare, care se ingrasa peste masura, sau femei slabe, cicalitoare si artagoase.

Se intalneste o intreaga gama de forme intermediare- femeile care se lasa prada unei adanci tristeti sau, dimpotriva, unei veselii neobisnuite. Oricare ar fi forma imbracata de suferinta sufleteasca, femeia “frustrata de orgasm” incepe sa evite raporul sexual in mod…organizat.

frustrarea sexuala feminina

S-a dovedit ca femeile iau stresul de la munca acasa si reciproca fiind valabila, in cazul in care viata sexuala este armonioasa, ele luand multumirea cu ele la munca. Asadar, frustrarea sexuala isi face simtita prezenta in aproape orice moment.feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou