Fa-te remarcat pe ringul de dans

Tips and tricks

Fa-te remarcat pe ringul de dans

Pentru inceput, este usor sa incepi o conversatie cu o femeie la o cafenea, la un bar linistit sau chiar in hypermarket. Dar cum te poti apropia de ea intr-un club de noapte zgomotos in timp ce ea danseaza cu un grup de prieteni?

Trebuie sa te evidentiezi de ceilalti barbati de pe ringul de dans. Alti barbati vor face cateva greseli fatale pe ringul de dans, iar ca sa nu faci parte dintre ei trebuie sa eviti aceste greseli. Acestea sunt:

 

  • Sa ramai nemiscat intre femei, uitandu-te la ele.
  • Sa incepi sa dansezi fara sa tii ritmul, doar pentru a incerca sa te apropii de ele.
  • Sa te tii dupa ele.

O problema in acest stil de abordare este ca trebuie urmezi multi pasi. De regula, vei atrage doar un anumit gen de femei, care vor raspunde la incercarile tale.

Deci, nu trebuie sa procedezi asa, dar cum te poti apropia cu succes de femeile care danseaza?

Iata cateva ponturi care sa te ajute sa te evidentiezi pe ringul de dans:

In primul rand, concentreaza-te sa te simti bine dansand, sa fii multumit de tine si de muzica. Nu incerca sa patrunzi in spatiul femeilor. Daca esti un barbat care se simte bine pe ringul de dans, te vei evidentia imediat. Femeile te vor privi curioase si se vor aduna imediat in jurul tau.

Fa miscari hazlii, exagereaza un pic, pentru a-i arata ca esti un tip amuzant. Incearca sa pastrezi contactul vizual cu ea, lucru care ar trebui sa te avantajeze, iar apoi vei putea sa te misti si sa dansezi cu ea.

Incepe sa faci miscari ample in timp ce dansezi cu ea, lasand-o sa le observe si apoi sa se miste ca tine. Incearca o miscare hazlie si apoi uita-te la ea semnificativ. Daca primesti un raspuns pozitiv, danseaza cu ea.

Cauta sa le observi pe femeile care stau pe marginea ringului de dans si nu prea danseaza si intreaba “Ai vrea sa dansezi?” Daca primesti un raspuns afirmativ, intreaba : “Stii sa dansezi salsa?” si imediat ce rostesti intrebarea, incepe sa dansati. Ai nevoie de numai 4 lectii de salsa pentru a sti pasii de baza, care sunt de ajuns.

Te afli pe ringul de dans ca sa dansezi cu ea, incearca sa te apropii fizic de ea, apoi invit-o intr-un loc in care sa puteti discuta linistiti.

Odata ce ti-ai perfectionat dansul pe ringul de dans, vei putea sa atragi femei si fara sa vorbesti, intr-o atmosfera incarcata de sexualitate. Nu toti pot face acest lucru si te vei putea bucura de rezultate imediate, iar increderea de sine va creste…

 feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou