Exercitiu tantric: deschiderea spre dragoste

Tips and tricks

Exercitiu tantric: deschiderea spre dragoste

“Te iubesc”. Doua cuvinte simple. Dar aceste doua simple cuvinte formeaza cea mai puternica expresie din orice limba. Dar ce inseamna ele, de fapt?

Admiterea unui sentiment sau confirmarea unei relatii? Poate ca sunt expresia ultima a adevarului. Sau, ca in multe cazuri, doar protectia propriei noastre nevoi interioare.

Intr-o relatie apropiata, in care exista comunicare, intotdeauna va fi dragoste. Insa cum se manifesta aceasta dragoste este o alta poveste.

Fara indoiala, atunci cand suntem cu persoana iubita suntem covarsiti de sentimentul placerii, securitatii, bunastarii. O forta ne cuprinde corpul, un sentiment de euforie ne inunda mintea. Cam asa s-ar putea descrie sentimentul dragostei, insa dragostea nu este neaparat exprimata. Ea exista inlauntrul nostru. Dragostea este o experienta individuala sau una impartasita. Spunandu-i cuiva ca-l iubesti, poate sa nu fie ceea ce simti cu adevarat, ori poate sa nu fie ceea ce simte celalat.

In context, a spune cuiva "te iubesc" inseamna in esenta, a crea o obligatie pentru celalalt. Sau poate fi doar un mod facil de a iesi dintr-o situatie, in ciuda faptului ca cealalata persoana chiar te iubeste.

Cand esti cu persoana iubita – si chiar cand nu esti cu ea – simti multa dragoste in tine. Iar cand simti iubirea, vrei sa o si transmiti.

Cat de adanci iti sunt sentimentele cand esti impreuna cu persoana iubita? Cat de autentica iti este iubirea? Simti veneratie pentru partener?

Dragostea este cea mai puternica energie a vietii. Cand doi oameni se iubesc, intimitatea lor duce la o sinergie care face din "te iubesc" expresia unui sentiment unic.

Cand simtiti dragostea datorita intensitatii cu care existati impreuna, este, poate, momentul potrivit sa va priviti in ochi si sa va soptiti "Te iubesc".

Dragostea si meditatia sunt intrinsec legate, mai ales cand esti cu persoana iubita. Atunci dragostea cuprinde totul, este in intregime divina.

In tantra, dragostea profunda are trei aspecte esentiale: primul este multumirea, al doilea este implinirea deplina in prezent, trecutul nu mai exista si nici viitorul, al treilea aspect este intrarea in starea meditativa.
Aceasta este adevarata manifestare a dragostei.

Un raspuns la "te iubesc" poate fi gasit in acest exercitiu simplu. Stai asezat cu fata spre persoana iubita, prinvind-o in ochi. Fii, pe rand, cel care vorbeste si cel care asculta. Cand unul vorbeste, celalalt doar mentine contactul vizual, fara a face niciun comentariu. Spune-i persoanei iubite toate lucrurile care iti plac la ea.
Fiti absolut sinceri, deschisi, onesti unul cu celalalt.

Spune tot ceea ce-ti trece prin minte, indiferent de cat de important este sau nu. Asa te vei elibera de emotiile generate de pasiunea care te copleseste. Asa intimitatea voastra va capata caldura, intelegere, putere. Si vei mai descoperi ca dragostea pe care o exprimi in fata partenerului da la iveala mult din iubirea pe care o simti pentru tine insuti.feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou