Ejacularea feminină

Tips and tricks

Ejacularea feminină

Girl power! E un concept inventat acum vreo 3 decenii, transformat în “boom” de marketing de Spice Girls, preluat de feministele liberale şi dus mai departe de mulţimile sexului frumos, care îşi doresc emancipare, putere, respect. Iar unele reprezentante ale noii mişcări au venit cu o teorie care a suprins pe multă lume: ejacularea feminină.

Un subiect tabu până acum vreo două decenii, care şi acum mai are parte de polemici, dar care este acceptat şi studiat de tot mai mulţi specialişti în sexualitatea feminină.

Se pare că ejacularea vaginală intervine atunci când este stimulat punctul G. OK, şi asta este încă o zonă un pic controversată, dar nimeni nu se mai îndoieşte de existenţa ei!

Primii specialişti care au studiat fenomenul au confundat lichidul eliminat la orgasmul prin stimulare G cu un jet mic de urină, rezultat din presarea vezicii urinare. Dar ultimele studii au demonstrat că nu e deloc aşa şi că lichidul cu pricina nu seamănă deloc în compoziţie cu urina.

Aşadar, poate o femeie să ejaculeze?

1. Este cunoscut că stimularea punctului G duce la ejaculare, prin stimularea glandelor parauretrale, responsabile de această acţiune.

2. Ejacularea feminină este de multe ori confundată cu urinarea. De fapt, multe dintre noi, când suntem stimulate G, avem tendinţa de a urina. Avem două opţiuni: o facem înainte de act sau îi dăm drumul!

3. Orice orgasm are nevoie de lubrifiant şi cu cât e mai abundent cu atât e mai bine. Iar o comunicare perfectă cu partenerul poate duce chiar la lubrifiere prin ejaculare (vaginală, bineînţeles).

4. Contractarea muşchilor vaginali poate duce la un orgasm mai sigur şi mai interesant. Dacă eşti inactivă şi aştepţi să ţi se întâmple, s-ar putea să nu primeşti "prăjitura" de final.

5. Dacă ai nevoie de ajutor, foloseşte jucării sexuale şi vei simţi pe propria piele cum e să ejaculezi.

6. Simte-te bine cu tine însăţi. Nu te teme să ejaculezi pentru că acesta este semnul perfect al extazului. Nu e nimic ruşinos. Dimpotrivă!feedback
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acumTi-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou