Dorinta sexuala in exces

Tips and tricks

Dorinta sexuala in exces

Semnificatia exacta a dorintei excesive pentru a face sex poate fi explicata numai in termeni de specialitate. Pentru a recunoaste o dorinta sexuala excesiva trebuie mai intai sa stim ce este o dorinta sexuala normala.

Dr Claire Baile, de la Universitatea din Bristol, afirma ca este foarte scazuta probabilitatea ca o femeie sa faca prea mult sex. De fapt, spune cercetatorul, partidele regulate de sex pot nu doar sa contureze un corp frumos unei femei, ci si sa ii imbunatateasca stare psihica.

Dorinta de sex

Cuplurile se confrunta cu un declin in viata sexuala dupa etapa initiala de sex salbatic si constant. Ar putea fi inceputul unei relatii descrise ca o perioada de nimfomanie si perioada de dupa una normala? Dar ce putem spune despre cuplurile care inca fac sex de doua ori pe zi desi sunt intr-o relatie de ani de zile? Sunt acestea persoane hipersexuale? Daca o femeie a avut relatii sexuale cu zece barbati diferiti intr-o zi cautand satisfactie, ea ar fi etichetata nimfomana…

apetit sexual

Se spune ca termenul “nimfomana” a fost inventat de barbati pentru a-si proteja ego-urile. Ce are a face una cu alta? Ei bine, barbatii cu dorinta sexuala puternica sunt considerati a fi pasionali, amanti ideali, in timp ce o femeie cu apetit sexual peste medie este catalogata drept nimfomana, usuratica.

Asta pentru ca reprezinta o adevarata amenintare pentru barbatii care au tulburari de erectie, pentru cei care se simt insultati de nevoia lor continua de satisfactie sexuala si pentru cei care nu reusesc sa tina pasul cu ele.



feedback
автоновости Обзор BMW X1 2023 — самый дешевый кроссовер Обзор 2023 Kia Sportage Hybrid SX-Prestige Обзор Toyota GR Corolla Circuit Edition 2023 Lexus UX 250h F Sport Premium 2023 Года Porsche Taycan — рекорд Гиннесса Обзор Hyundai Elantra N 2023 года выпуска Обзор Mazda MX-5 Miata Grand Touring 2022
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou