Cum sa devii experta in sex oral

Tips and tricks

Cum sa devii experta in sex oral

Sexul oral a trecut de la kinky la “must”, asa ca nu ne ramane decat sa devenim adevarate maeste in aceasta arta. Primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca nu ai de ce sa te temi, sansele sa gresesti sunt minime, iar placerea pe care o resimte iubitul tau va fi maxima.

3. Dintr-o bucata

Da, e de apreciat daca reusesti sa ii cuprinzi intreg penisul in gura, dar nu e neaparat esential. Trebuie sa cuprinzi aproximativ doua treimi din lungimea penisului sau (asta daca nu are o marime considerabila).

Cea mai sensibila parte a penisului este capul acestuia, dar trebuie sa acorzi atentie si celorlalte parti. Una dintre miscarile apreciate este "plimbarea" buzelor in sus si in jos (pana cuprinzi tot penisul si apoi pana ajungi la varful acestuia) cu buzele.

In plus, buzele trebuie sa fie rigide, dar nu imobile, atingerea trebuie sa fie cat mai sensibila cu putinta.

4. Ritm si varietate

In timpul miscarii de alunecare de-a lungul penisului trebuie sa gasesti un ritm care sa il satisfaca pe partenerul tau. Acesta variaza de la un individ la altul, foarte incet poate fi excitant, dar la fel de bine poate satisface si un ritm deosebit de alert.

Nu e bine sa pierzi ritmul deseori, insa poti varia abordarea in momente cheie. Poti sa scoti penisul complet din gura ta si sa lingi pielea de-a lungul penisului sau, sa te axezi pe varful penisului si apoi sa revii la ce faceai initial.

Fii creativa, iubitul tau nu va avea prea multe de comentat.

5. O mana de ajutor

Majoritatea barbatilor prefera sa fie stimulati cu gura, dar si cu mana. Tine baza penisului cu o mana in timp de ii oferi sex oral. Pentru a spori senzatiile pe care el le simte poti sa mentii cu mana acelasi ritm pe care il impui cu buzele.

In plus, daca folosesti mana, o sa ascunzi privirii lui o parte din penis. El o sa aiba impresia ca tu ai tot penisul in gura in vreme ce tu ai mai putin de munca.

6. Sfarsitul jocului

Ok, am ajuns la punctul pe care nu vreti sa il auziti insa, majoritatea barbatilor sunt de acord ca, inghititul e important. E o experienta deosebit de erotica pentru un barbat sa ejaculeze in gura unei femei, practic duce experienta la un cu totul alt nivel.

Insa daca accepti, trebuie sa renunti la fata de martir al patriei si sa stergi expesia de "scarbos" pe care privirea ta o degaja.

Daca e nu si nu, atunci ii poti permite sa ejaculeze pe trupul tau. Numai nu il trimite la baie sau ceva de gen, pacat de munca pe care ai depus-o pana atunci.



Tag-uri: , , ,

feedback
автоновости maserati mc 20 цена
Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum



Ti-ai uitat parola ?
Inregistreaza un user nou